Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

IMPRESSIVO® - ainoa sähkökaluste jonka tarvitset

Impressivo-sarja sisältää kaikki rakentamisessa ja saneerauksessa tarvittavat toiminnot kytkimistä ja pistorasioista aina kodin ohjaukseen ja merkinantotuotteisiin. Tuotteet voidaan asentaa sekä uppoon että pintaan, niin kuiviin kuin kosteisiinkin tiloihin. Impressivo-tuotteet on saatavissa kolmessä värissä (valkoinen, alumiini ja antrasiitti) ja niiden kanssa voi vapaasti yhdistellä carat®- ja axcent-peitelevyjä.Impressivo on suunniteltu suomalaisiin koteihin ja rakennuksiin sekä suomalaiseen asennuskulttuuriin. Impressivolla toteutat niin kaikenkokoiset kodit, kuin haastavammatkin liikerakennukset ja julkiset kohteet. Impressivo on ollut markkinoilla jo yli kymmenen vuotta, ja on yksi Suomen suosituimmista asennuskalustesarjoista.

Kytkinten, pistorasioiden ja muiden sähköistysratkaisuiden tuotekehityksessä päällimmäisenä on aina toimivuus ja turvallisuus. Myös Impressivo-tuotteita kehitetään ja valmistetaan edelleen kotimaisin voimin ABB:n Porvoon tehtaalla. Tutustu tehtaamme toimintaan ja työtekijöihin täältä.


Muunneltava ulkonäkö

Impressivo-tuotteet on saatavissa kolmessa värissä: valkoinen, alumiini ja antrasiitti. Halutessasi saat lisää näyttävyyttä yhdistelemällä eri värejä ja esimerkiksi axcent- ja carat®-peitelevyjä. Voit myös yhdistää Impressivoon mattapintaisia future® linear- ja teräs-kalusteita.

impressivo-muunneltava_560px

Kattava tuotevalikoima


Impressivo-tuotteilla voi sähköistää kaikenlaiset kohteet kodeista liikekiinteistöihin, sillä se sisältää kaikki sähkötekniset toiminnot:

Impressivolla on mahdollista toteuttaa yhtenäinen sähköistys myös saneerauskohteissa, sillä sarjasta löytyy tuotteet uppo- ja pinta-asennukseen sekä myös nurkka- ja lista-asennukseen kaikissa väreissä.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Tarvitsetko lisätietoa?


— 
Tärkeimmät ominaisuudet

  • Sisältää kaikki tarvittavat sähkötekniset toiminnot
  • Kaikki asennustavat mahdollisia (uppo, pinta, lista, nurkka)
  • Soveltuu sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin
  • Yhtenäinen ilme myös saneerauskohteisiin
  • Perusvärit valkoinen (RAL 9016), alumiini (RAL 9006) ja antrasiitti (RAL 7021)
  • Ulkonäköä voi muunnella yhdistelemällä eri värejä, carat®- ja axcent-peitelevyjä sekä teräs- ja future® linear-tuotteita


Katso myös

Videot