IMPRESSIVO® - ainoa sähkökaluste jonka tarvitset

Impressivo-sarja sisältää kaikki rakentamisessa ja saneerauksessa tarvittavat toiminnot kytkimistä ja pistorasioista aina kodin ohjaukseen ja merkinantotuotteisiin. Tuotteet voidaan asentaa sekä uppoon että pintaan, niin kuiviin kuin kosteisiinkin tiloihin. Impressivo-tuotteet ovat saatavissa neljässä värissä (valkoinen, antrasiitti, alumiini ja matta musta) ja niiden kanssa voi vapaasti yhdistellä carat®- ja axcent-peitelevyjä.


Kotimainen sarja

Impressivo on suunniteltu suomalaisiin koteihin ja rakennuksiin sekä suomalaiseen asennuskulttuuriin. Impressivolla toteutat niin kaikenkokoiset kodit, kuin haastavammatkin liikerakennukset ja julkiset kohteet. Impressivo on ollut markkinoilla jo yli kymmenen vuotta, ja on yksi Suomen suosituimmista asennuskalustesarjoista. Impressivo-tuotteilla voi sähköistää kaikenlaiset kohteet kodeista liikekiinteistöihin, sillä se sisältää kaikki sähkötekniset toiminnot.

Tarvitsetko lisätietoa?

Valkoinen

RAL 9016

Alumiini

RAL 9006

Antrasiitti

RAL 7021

Tuotteet

Asennusvideot

Ominaisuudet
Sisusta peitelevyillä
Saneeraus

Impressivo-kytkinten, -pistorasioiden ja muiden sähköistysratkaisuiden tuotekehityksessä päällimmäisenä on aina toimivuus ja turvallisuus.

Myös Impressivo-tuotteita kehitetään ja valmistetaan edelleen kotimaisin voimin ABB:n Porvoon tehtaalla. Tutustu tehtaamme toimintaan ja työtekijöihin täältä.

Impressivon ominaisuudet
  • Sisältää kaikki tarvittavat sähkötekniset toiminnot
  • Kaikki asennustavat mahdollisia (uppo, pinta, lista, nurkka)
  • Soveltuu sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin (IP20 ja IP44)
  • Yhtenäinen ilme myös saneerauskohteisiin
  • Ulkonäköä voi muunnella yhdistelemällä eri värejä, carat®- ja axcent-peitelevyjä sekä teräs- ja future® linear-tuotteita

Tuo tilaan yhtenäisyyttä tai riko ja jaa tiloja käyttäen apuna myös sähkökalusteita. Impressivo-kalusteet sekä design-sarjojen tuotteet ovat toisiinsa yhteensopivia, ja niitä voidaan yhdistellä vapaasti. 

           
0480_BJE_Carat_keyvisual_180727_korr       carat®-peitelevyt
Aidoista materiaaleista valmistetut carat®-peitelevyt sopivat erinomaisesti tiloihin, joihin halutaan ensiluokkaisia ratkaisuja. Tyylikkäät värit luovat tilaan kuin tilaan ylellisen tunnelman. Peitelevyjä saa seuraavissa väreissä: musta lasi, valkoinen lasi, pronssi ja harjattu teräs.
carat-group_1721-811g_a_O1
 
 0480_BJE_Axcient_detail_180727_alex_A03       axcent-peitelevyt
Yhdenmukainen, suoriin linjoihin ja suoriin kulmiin perustuva muotoilu kohtaa värien harmonian. Luovasti suunniteltuihin asuintiloihin soveltuvat värimaailmat ja ratkaisut ovat peräisin tunnettujen arkkitehtien ja muotoilijoiden piirustuspöydiltä. Toteuta itseäsi kirkkailla tai murretuilla väreillä, tai yhdistele vapaasti.
axcent_group1721-296g_O1
 
 

 

Impressivolla on mahdollista toteuttaa yhtenäinen sähköistys myös saneerauskohteissa, sillä sarjasta löytyy tuotteet uppo- ja pinta-asennukseen sekä myös nurkka- ja lista-asennukseen kaikissa väreissä. Impressivo-sarjan pinta-asennustuotteet ovat markkinoiden parhaat asentaa. Tuotteet on kehitelty yhdessä asentajien kanssa, ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota asennustilaan ja asentamisen helppouteen. Kytkimissä on vakiona lisäliittimet ja pistorasioissa haaroitusliittimet.

→ Tutustu Impressivo-pinta-asennus-tuotteisiin.

Katso myös

Select region / language