Global site

Asennuskalusteet

Asennuskalusteemme ovat huolellisesti suunniteltuja, ja niissä yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö sekä ensiluokkaiset toiminnalliset ratkaisut.


ABB:n asennuskalusteet ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa. Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu, oli kyse sitten asuin- tai liikerakentamisesta, uudiskohteesta tai saneerauksesta.

Jussi- ja Impressivo-kalusteet on suunniteltu suomalaisiin koteihin ja kiinteistöihin, sekä suomalaiseen asennuskulttuuriin sopivaksi. Niiden kehitystyötä ja valmistusta tehdään edelleen kotimaisin voimin ABB:n Porvoon tehtaalla. Tutustu toimintaamme täältä.

Sarjat

Peitelevyt

 


Pistorasian runkoon on integroitu ns. lapsisuojat, joten pistorasia pysyy kosketussuojattuna silloinkin kun pistorasian peitekansi on poistettu esimerkiksi remontissa. Integroidut lapsisuojat, rungon matala rakenne ja muut yksityiskohdat tekevät pistorasioista turvallisia sekä helppoja ja nopeita asentaa. Katso tästä pistorasiarungon esittelyvideo.

IMPRESSIVO®-, Jussi- ja Kosti-uppokalusteissa käytetään samoja runkoja kaikissa tuotteissa. Jussi- ja Impressivo-kalusteiden muoviosat voidaan vaihtaa keskenään vaihtamatta koko kalustetta. Molempien sarjojen monipuoliset peitelevyt, kytkin- ja painikerunkojen matala rakenne, tukeva asennusrengas ja monet muut yksityiskohdat tekevät niiden asennuksesta helppoa ja nopeaa.

Haluatko hillittyä, ylellistä tai värikästä? Yhdistele peitelevyillä värejä ja materiaaleja mielesi mukaan. Voit muunnella Impressivo-tuotteiden ulkonäköä yhdistelemällä vapaasti eri värejä sekä carat®- ja axcent-peitelevyjä.

 

Katso myös

Saat ajankohtaista tietoa ratkaisuista, uutuuksista ja tapahtumistamme.

Tilaa uutiskirje