Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Asennuskalusteet

Asennuskalusteemme ovat huolellisesti suunniteltuja, ja niissä yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö sekä ensiluokkaiset toiminnalliset ratkaisut.


ABB:n asennuskalusteet ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa. Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu, oli kyse sitten asuin- tai liikerakentamisesta, uudiskohteesta tai saneerauksesta.

Jussi- ja Impressivo-kalusteet on suunniteltu suomalaisiin koteihin ja kiinteistöihin, sekä suomalaiseen asennuskulttuuriin sopivaksi. Niiden kehitystyötä ja valmistusta tehdään edelleen kotimaisin voimin ABB:n Porvoon tehtaalla. Tutustu toimintaamme täältä.

IMPRESSIVO® ja design-sarjat – yhdistele vapaasti


Impressivo-kalusteet sekä design-sarjojen tuotteet ovat toisiinsa yhteensopivia, ja niitä voidaan yhdistellä vapaasti. Teräspintaisen teräs- ja mattapintaiset future® linear -sähköasennuskalusteet sekä aidosta lasista ja metalleista valmistetut carat®- ja värikkäät axcent-peitelevyt tuovat lisää tyylikkäitä vaihtoehtoja sähkökalustukseen.

Markkinoiden turvallisin pistorasia


Impressivo-kalusteissa sekä Jussi- ja Kosti-uppokalusteissa on kaikissa sama kaksoispistorasian runko. Runkoon on integroitu ns. lapsisuojat, joten pistorasia pysyy kosketussuojattuna silloinkin kun pistorasian peitekansi on poistettu esimerkiksi remontissa. Integroidut lapsisuojat, rungon matala rakenne ja muut yksityiskohdat tekevät pistorasioista turvallisia sekä helppoja ja nopeita asentaa.

Kytkin- ja pistorasiarungot


IMPRESSIVO®-, Jussi- ja Kosti-kalusteissa käytetään samoja runkoja kaikissa tuotteissa. Jussi- ja Impressivo-kalusteiden muoviosat voidaan vaihtaa keskenään vaihtamatta koko kalustetta. Molempien sarjojen monipuoliset peitelevyt, kytkin- ja painikerunkojen matala rakenne, tukeva asennusrengas ja monet muut yksityiskohdat tekevät niiden asennuksesta helppoa ja nopeaa.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Tuotteet

Katso myös