Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kosti

Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin

Kosti-sarjan tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä raaka-aineesta ja ne soveltuvat asennettaviksi vaativimpiin olosuhteisiin kuten kylpyhuoneisiin ja muihin pesutiloihin, kellarikerroksiin ja ullakolle sekä ulos.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Kaikki tarvittavat toiminnot


Kosteisiin ja kylmiin tiloihin sekä ulos asennettavien asennuskalusteiden on oltava roiskevesitiiviitä (IP44) ja niiden on kestettävä vaativien olosuhteiden rasitukset. Kosti-sarja on tehty näiden vaatimusten mukaisesti ja lisäksi se on tehty kestämään kovaa käyttöä.

Kosti-sarja sisältää kaikki tarvittavat kytkinmallit, 1- ja 2-osaiset pistorasiat, merkkivalon sekä vikavirtasuojatun pistorasian. Kosti-sarjan tuotteet voidaan asentaa yksittäin tai yhdistellä keskenään.

Tuotteet ovat pääasiassa pinta-asennettavia, mutta kaksoispistorasia löytyy myös uppoasennettavana versiona.

Kosti-asennuskalusteet_560px

Asennusesimerkkejä

Kosti-tuotteita voi asentaa siisteiksi yhdistelmiksi ja asentaminen on helppoa, sillä kalvotiivisteet ovat irralliset ja sisällä on paljon kytkentätilaa.

Kaksi Kosti-tuotetta voidaan yhdistää yhdyskappaleella, joka muodostaa johtotien eri tuotteiden välille.

Asennuksesta tulee siisti kokonaisuus, joka on helppo mahduttaa pieneenkin tilaan. Kaksoispistorasioita voi yhdistää myös vaakasuunnassa.

Kosti-tuotteisiin voi kaapelin tuoda sisään myös pohjasta, koska siellä on avattava aihio (16,5 mm), jonka voi tiivistää. Tiiviste ei sisälly toimitukseen.

 

Katso myös