Kosti

Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin

Kosti-sarjan tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä raaka-aineesta ja ne soveltuvat asennettaviksi vaativimpiin olosuhteisiin kuten kylpyhuoneisiin ja muihin pesutiloihin, kellarikerroksiin ja ullakolle sekä ulos.

Kaikki tarvittavat toiminnot


Kosteisiin ja kylmiin tiloihin sekä ulos asennettavien asennuskalusteiden on oltava roiskevesitiiviitä (IP44) ja niiden on kestettävä vaativien olosuhteiden rasitukset. Kosti-sarja on tehty näiden vaatimusten mukaisesti ja lisäksi se on tehty kestämään kovaa käyttöä.

Kosti-sarja sisältää kaikki tarvittavat kytkinmallit, 1- ja 2-osaiset pistorasiat, merkkivalon sekä vikavirtasuojatun pistorasian. Kosti-sarjan tuotteet voidaan asentaa yksittäin tai yhdistellä keskenään.

Tuotteet ovat pääasiassa pinta-asennettavia, mutta kaksoispistorasia löytyy myös uppoasennettavana versiona.

Kosti-asennuskalusteet_560px

Asennusesimerkkejä

Kosti-tuotteita voi asentaa siisteiksi yhdistelmiksi ja asentaminen on helppoa, sillä kalvotiivisteet ovat irralliset ja sisällä on paljon kytkentätilaa.

Kaksi Kosti-tuotetta voidaan yhdistää yhdyskappaleella, joka muodostaa johtotien eri tuotteiden välille.

Asennuksesta tulee siisti kokonaisuus, joka on helppo mahduttaa pieneenkin tilaan. Kaksoispistorasioita voi yhdistää myös vaakasuunnassa.

Kosti-tuotteisiin voi kaapelin tuoda sisään myös pohjasta, koska siellä on avattava aihio (16,5 mm), jonka voi tiivistää. Tiiviste ei sisälly toimitukseen.

Katso myös

Select region / language