Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

IMPRESSIVO® pinta-asennukseen

Tyylikkäät jälkiasennukset, yhtenäinen sähköistys

Tyylikäs ja yhtenäinen sähköistys ilman kompromisseja – Impressivolla toteutat koko kohteen, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Hyödynnä vanhat uppoasennukset ja tee lisäykset pinta-asennettavilla tuotteilla.

Paras asennettavuus


Impressivo-sarjan pinta-asennustuotteet ovat markkinoiden parhaat asentaa. Tuotteet on kehitelty yhdessä asentajien kanssa, ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota asennustilaan ja asentamisen helppouteen. Kytkimissä on vakiona lisäliittimet ja pistorasioissa haaroitusliittimet.

Kattava tuotevalikoima


Pinta-tuotteiden valikoimasta löytyy kaikki keskeisimmät pinta-asennettavat kytkimet ja pistorasiat sekä pintakotelo esimerkiksi antenni- ja RJ45-kalusteiden asentamiseen. Tuotteet ovat saatavissa kaikissa Impressivon perusväreissä: valkoinen, alumiini ja antrasiitti. Kaikki tuotteet toimitetaan kokonaisina.

Impressivo-pintatuotteet-kokonaiset_560px

Pinta-asennustarvikkeilla myös roiskevesitiiviit asennukset


Impressivo-tuotevalikoimasta löytyy pinta-asennustuotteiden lisäksi myös tarvikkeita joiden avulla uppokalusteita voidaan asentaa pintaan joko yksittäisiksi tuotteiksi tai yhdistelmiksi. Kytkimet, painikkeet ja pistorasiat voidaan asentaa lisäksi roiskevesitiiviiksi huomioimalla alla esitetyt ohjeet.

Impressivo-pinta-asennus-3D_700px

  • Poistamalla pintakojerasian pohja myös paljon asennustilaa vaativat tuotteet, kuten säätimet, voidaan asentaa pintaan esim. olemassa olevaa upporasiaa hyödyntämällä. Jos pintakojerasian pohja poistetaan tai aihioita avataan, asennus ei ole enää roiskevesitiivis.
  • Kaapeli voidaan tuoda mistä suunnasta tahansa, koska pintakotelon kaikilla sivuilla on useita läpivientiaihioita.
  • Huomioithan, että käytettävän keskiölevyn vesitiiviys määrää koko asennuksen vesitiiviyden.
  • Tehtäessä roiskevesitiivistä asennusta voidaan kaapeli tuoda mistä suunnasta tahansa mutta johtimet on tuotava rasiaan alakautta ja taivutettava niin, että vesi ohjautuu rasian ulkopuolelle.
  • Kun vivun mukana tuleva vipurunko korvataan ruuvikiinnitteisellä vipurungolla, kytkimien ja painikkeiden asennuksesta tulee roiskevesitiivis. Pistorasiat saadaan roiskevesitiiviiksi käyttämällä läppäkannellista keskiölevyä.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima
Roiskevesitiiviin asennuksen kaapelointi

Tehtäessä roiskevesitiivistä asennusta voidaan kaapeli tuoda mistä suunnasta tahansa mutta johtimet on tuotava rasiaan alakautta ja taivutettava niin, että vesi ohjautuu rasian ulkopuolelle.

Säätimen pinta-asennus

Poistamalla pintakojerasian pohja myös paljon asennustilaa vaativat tuotteet, kuten säätimet, voidaan asentaa pintaan esim. olemassa olevaa upporasiaa hyödyntämällä. Jos pintakojerasian pohja poistetaan tai aihioita avataan, asennus ei ole enää roiskevesitiivis.

Roiskevesitiiviin asennuksen varmistaminen

Kun vivun mukana tuleva vipurunko korvataan ruuvikiinnitteisellä vipurungolla, kytkimien ja painikkeiden asennuksesta tulee roiskevesitiivis. Pistorasiat saadaan roiskevesitiiviiksi käyttämällä läppäkannellista keskiölevyä.

— 
Tärkeimmät ominaisuudet


  • Kaikki sähkötekniset toiminnot saadaan tehtyä pinta-asennuksena
  • Impressivo-pintatuotteilla saadaan toteutettua yhtenäinen sähköistys koko kohteeseen myös korjausrakentamisessa
  • Tuotteet saatavissa Impressivo-väreissä valkoinen, alumiini, antrasiitti