IMPRESSIVO® pinta-asennukseen

Tyylikkäät jälkiasennukset, yhtenäinen sähköistys

Tyylikäs ja yhtenäinen sähköistys ilman kompromisseja – Impressivolla toteutat koko kohteen, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Hyödynnä vanhat uppoasennukset ja tee lisäykset pinta-asennettavilla tuotteilla.

Paras asennettavuus

Impressivo-sarjan pinta-asennustuotteet ovat markkinoiden parhaat asentaa. Tuotteet on kehitelty yhdessä asentajien kanssa, ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota asennustilaan ja asentamisen helppouteen. Kytkimissä on vakiona lisäliittimet ja pistorasioissa haaroitusliittimet.

Kattava tuotevalikoima

Pinta-tuotteiden valikoimasta löytyy kaikki keskeisimmät pinta-asennettavat kytkimet ja pistorasiat sekä pintakotelo esimerkiksi antenni- ja RJ45-kalusteiden asentamiseen. Tuotteet ovat saatavissa kaikissa Impressivon perusväreissä: valkoinen, matta musta, antrasiitti ja alumiini. Kaikki tuotteet toimitetaan kokonaisina.


Pintakytkimet ja -painikkeet
Pintapistorasiat
Pinta-asennustarvikkeet uppokalusteille

 

 

 

Asennusesimerkit


Impressivo-pinta-asennus-3D_700pxImpressivo-tuotevalikoimasta löytyy pinta-asennustuotteiden lisäksi myös tarvikkeita joiden avulla  uppokalusteita voidaan asentaa pintaan joko yksittäisiksi tuotteiksi tai yhdistelmiksi. Kytkimet, painikkeet ja pistorasiat voidaan asentaa lisäksi roiskevesitiiviiksi huomioimalla alla esitetyt ohjeet.


  • Poistamalla pintakojerasian pohja myös paljon asennustilaa vaativat tuotteet, kuten säätimet, voidaan asentaa pintaan esim. olemassa olevaa upporasiaa hyödyntämällä. Jos pintakojerasian pohja poistetaan tai aihioita avataan, asennus ei ole enää roiskevesitiivis.
  • Kaapeli voidaan tuoda mistä suunnasta tahansa, koska pintakotelon kaikilla sivuilla on useita läpivientiaihioita.
  • Huomioithan, että käytettävän keskiölevyn vesitiiviys määrää koko asennuksen vesitiiviyden.
  • Tehtäessä roiskevesitiivistä asennusta voidaan kaapeli tuoda mistä suunnasta tahansa mutta johtimet on tuotava rasiaan alakautta ja taivutettava niin, että vesi ohjautuu rasian ulkopuolelle.
  • Kun vivun mukana tuleva vipurunko korvataan ruuvikiinnitteisellä vipurungolla, kytkimien ja painikkeiden asennuksesta tulee roiskevesitiivis. Pistorasiat saadaan roiskevesitiiviiksi käyttämällä läppäkannellista keskiölevyä.

Roiskevesitiiviin asennuksen kaapelointi

Tehtäessä roiskevesitiivistä asennusta voidaan kaapeli tuoda mistä suunnasta tahansa mutta johtimet on tuotava rasiaan alakautta ja taivutettava niin, että vesi ohjautuu rasian ulkopuolelle.

Roiskevesitiiviin asennuksen varmistaminen

Kun vivun mukana tuleva vipurunko korvataan ruuvikiinnitteisellä vipurungolla, kytkimien ja painikkeiden asennuksesta tulee roiskevesitiivis. Pistorasiat saadaan roiskevesitiiviiksi käyttämällä läppäkannellista keskiölevyä.


Impressivo_asennus_5.6.14_9Listapistorasioita ja -koteloita käyttämällä saadaan tehtyä siistit asennukset lattianrajaan. Asennuslistoja käyttämällä saadaan kätevästi lisättyä pistorasioita niin, että kaapelit jäävät listan taakse piiloon. Kuvissa Impressivo-pistorasioita on ketjutettu huoneen eri seinille. Käyttämällä oikeantyyppistä asennuslistoja voidaan myös telekaapelointia viedä samoissa johtoteissä.

Säätimen-pinta-asennus_390pxPoistamalla pintakojerasian pohja myös paljon asennustilaa vaativat tuotteet, kuten säätimet, voidaan asentaa pintaan esim. olemassa olevaa upporasiaa hyödyntämällä. Jos pintakojerasian pohja poistetaan tai aihioita avataan, asennus ei ole enää roiskevesitiivis.

— 
Tärkeimmät ominaisuudet


  • Kaikki sähkötekniset toiminnot saadaan tehtyä pinta-asennuksena
  • Impressivo-pintatuotteilla saadaan toteutettua yhtenäinen sähköistys koko kohteeseen myös korjausrakentamisessa
  • Tuotteet saatavissa Impressivo-väreissä valkoinen, matta musta, antrasiitti ja alumiini


Impressivo_asennus_5.6.14_9Listapistorasioita ja -koteloita käyttämällä saadaan tehtyä siistit asennukset lattianrajaan. Asennuslistoja käyttämällä saadaan kätevästi lisättyä pistorasioita niin, että kaapelit jäävät listan taakse piiloon. Kuvissa Impressivo-pistorasioita on ketjutettu huoneen eri seinille. Käyttämällä oikeantyyppistä asennuslistoja voidaan myös telekaapelointia viedä samoissa johtoteissä.

Asennusvideot

Esitteet

Select region / language