Smarter Home

Suunniteltu helpottamaan elämää

Kuvittele tulevaisuuden koti, jossa mukavuus, turvallisuus, muotoilu ja energiatehokkuus yhdistyvät – jo tänään. ABB AbilityTM -teknologian myötä mikä tahansa asuinrakennus voidaan muuttaa älykodiksi helpommin kuin koskaan. Kaikki kodin hallittavat toiminnot, kuten kaihtimet, verhot ja markiisit, valaistus, lämmitys, ilmastointi ja ovipuhelin, on suunniteltu helpottamaan elämää ja tekemään arjesta älykkäämpää. Kodin sydäntä voidaan ohjata yhdellä painikkeen painalluksella etänä tai omasta nojatuolistasi käsin.

Kun tarvitset lisätietoa, teknistä apua tai haluat tehdä tilauksen, asiantunteva henkilöstömme on apunasi.

Electrification yhteystiedot


Koe Smarter Home 3D:nä


Kuvittele tulevaisuuden koti, jossa mukavuus, turvallisuus, muotoilu ja energiatehokkuus yhdistyvät – jo tänään. Kaikki kodin hallittavat toiminnot, kuten kaihtimet, verhot ja markiisit, valaistus, lämmitys, ilmastointi ja ovipuhelin, on suunniteltu helpottamaan elämää ja tekemään arjesta älykkäämpää.

Tutustu tuotevalikoimaamme 3D-mallin avulla ja uppoudu virtuaalitodellisuusympäristöön.

» LisääSmarter Home -ratkaisut - juuri sinulle räätälöityinä

Smarter Home -ratkaisut voivat tuoda piristysruiskeen arkeesi ja tehdä elämästä turvallisempaa ja helpompaa. Siksi tarjoammekin ratkaisuja, jotka on räätälöity varta vasten sinun kotiisi ja vaatimuksiisi.

» Lue lisääMiksi ABB?

Uskomme tulevaisuuteen, jossa voimme tehdä enemmän vähemmällä. Voimme saada maailman pyörimään kestävän kehityksen mukaisesti. Teknologiamme tuo tulevaisuuden nykyhetkeen. Valmistamme tuotteita, jotka ovat älykkäämpiä, turvallisempia ja luotettavampia – ja tarkoitettu aivan jokaiselle.

Palvelut & Työkalut

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language