Elä turvallisesti

Smart Home -tekniikka turvaa kotisi

Kotisi on linnasi ja yksi elämäsi suurimmista sijoituksista. Siksi sen turvaaminen on etusijalla. Smart Home -turvallisuusratkaisumme auttavat sinua tekemään kodistasi älykkäämmän ja turvallisemman.

abb-smarter-home-security-door-communication-292x195px_new

Ovipuhelinjärjestelmä

Älykäs ovipuhelinjärjestelmä on älykodin tärkein osa. Sen ansiosta voit tulla ja mennä mielesi mukaan ja samalla seurata, kuka käy ovellasi poissa ollessasi. ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmällä voit hallita kotisi etuovea mistä tahansa oman älypuhelimesi kautta. Voit avata ovesi sormen napautuksella, ja kameramoduuli varmistaa, että päästät vain oikeat henkilöt sisään.

» ÄLYKÄS RATKAISUMMEabb-smarter-home-security-weather-monitoring-292x195px_new

Säätilan seuranta

Sää voi joskus olla arvaamaton. Sääasemamme ansiosta et joudu turvautumaan pelkkiin näköhavaintoihin. Seuraat vain säätä sisältä käsin, ja sääasemamme hoitaa loput. Kaihtimet, verhot ja markiisit voi nostaa ylös myrskyn alkaessa tai säätää ulkolämpötilan mukaan. Jopa lämmitystä voi säätää säätilan mukaan, ja pystyt tietysti seuraamaan tätä kaikkea omalta älylaitteeltasi.

» ÄLYKÄS RATKAISUMMEabb-smarter-home-security-presence-simulation-292x195px_new

Läsnäolosimulaatio

Haluatko varmistaa, että kotisi on turvassa poissa ollessasi? Älykotiratkaisumme avulla voit antaa kodistasi ulospäin asutun kuvan, jolloin voit lähteä huoletta. Saat helposti kotisi vaikuttamaan asutulta. Kaihtimet nousevat aamuisin, valot syttyvät iltaisin ja televisio kytkeytyy päälle ja pois – mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

abb-smarter-home-security-movement-detection-292x195px_new

Liikkeentunnistus

Liiketunnistimet ovat yleisesti käytössä älykodeissa ja kodin turvajärjestelmissä. Älykkäiden liiketunnistimien myötä kotisi saa silmät ja korvat. Kattavan valikoimamme tuotteilla tunnet olevasi turvassa niin sisällä kuin ulkonakin. 

» PERUSRATKAISUMME

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

abb-smarter-home-security-panic-switch-292x195px_new

Paniikkiasetus

Kuvittele, että heräät keskellä yötä outoihin ääniin. Sinulla ei ole mitään syytä pelätä, jos olet asentanut paniikkikytkimemme. Kun viet sormesi paniikkikytkimelle, koko talo ja puutarha kylpevät pian häikäisevän kirkkaassa valossa. Tämä pitää kutsumattomat vieraat taatusti loitolla.

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

abb-smarter-home-security-overvoltage-protection-292x195px_new

Ylijännitesuojaus

Älykkyys ei viittaa pelkästään laitteiden liittämiseen. Vieläkin älykkäämpää on varmistaa kodin laitteiden, kuten television, jääkaapin ja tietokoneen, suojaus. Tuotteemme suojaavat paitsi omaisuusvahingoilta ja tietojen menetykseltä, myös mahdollisilta tulipaloilta ja henkilövahingoilta.

» PERUSRATKAISUMME

abb-smarter-home-security-window-monitoring-292x195px_new

Ikkunoiden valvonta

Olet jo suojannut etuovesi murtovarkailta. Entä ikkunat? Myös niiden kautta tullaan usein sisään. Siksi myös ikkunoista on saatava varmempia. Ikkuna-anturi seuraa ikkunan kahvan asentoa ja ilmoittaa välittömästi, jos siinä tapahtuu muutoksia.

» PERUSRATKAISUMME

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

Miksi ABB?

Turvallisuus on ABB:llä kaiken keskiössä. Tuotteemme ja ratkaisumme suojelevat ihmisiä ja laitteita kodeissa, toimistoissa, tehtailla ja laitoksissa. Pidämme jokaisen turvassa aina lapsista työntekijöihin.

Lue lisää

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language