Mukavaa elämää

Enemmän aikaa tärkeille asioille elämässä

Mukavuutta arkeen. Smart Home -ratkaisumme ovat täydellinen alku päivälle. Älykäs teknologia himmentää aavistuksen valoja ja samalla avaa kaihtimet raolleen, jotta auringon ensisäteet pääsevät makuuhuoneeseen. Kun kävelet kylpyhuoneeseen ja suihkuun, liiketunnistin huolehtii valojen sytyttämisestä. Huonetermostaatti puolestaan vastaa siitä, että kylpyhuone on miellyttävän lämmin. Tutustu kaikkiin Smart Home -ratkaisuihimme, joiden avulla teet arjesta luksusta.

abb-smarter-home-comfort-comfort-scences-292x195px_new

Tilanneohjaukset

Halusitpa sitten rauhoittua ja levätä tai virittäytyä vauhdikkaaseen iltaan perheesi ja ystäviesi kanssa, voit valita haluamasi tunnelman napin painalluksella. Smart Home -järjestelmämme avulla luot yksilöllisiä toiveisiisi ja arkeesi sopivia kokonaisuuksia.

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

abb-smarter-home-comfort-light-control-hue-292x195px_new

Philips Hue LED -valot

Täydellinen valaistus. Kun Philips Hue LED -valot integroidaan ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmään, voit loihtia huoneisiin yksilöllisen tunnelmavalaistuksen. Samalla säästät luontoa ja lompakkoasi.

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

abb-smarter-home-comfort-light-control-292x195px_new

Valaistuksen ohjaus

Säädä valaistusta automaattisesti mielialasi tai kellonajan mukaan. Eri tilanteet vaativat erilaisen valaistuksen, esimerkiksi sohvalla lukeminen, ruoanlaitto tai rento illanvietto ruokapöydän ääressä. Smart Home -valaistuksenohjauksen avulla pystyt koska tahansa luomaan erilaisia valaistuksia tilanteen mukaan.

» PERUSRATKAISUMME

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

abb-smarter-home-comfort-heating-ventilation-292x195px_new

Lämmitys ja ilmastointi

Lämmitin, joka tietää aina, onko olohuoneessa liian kylmä – Smart Home -laitteemme tekevät tästäkin totta. Niiden ansiosta kodin lämmitys tai viilennys on vaivatonta. Ne myös oppivat tapasi ja säätävät kotisi lämpötila-asetuksia mieltymystesi mukaan. Kaikkia toimintoja hallitaan älypuhelimen tai Smart Home -ohjauspaneelien kautta.

» PERUSRATKAISUMME

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

 

abb-smarter-home-comfort-door-comunication-292x195px_new

Ovipuhelinjärjestelmä

Kuka soittaa ovikelloa? Ovipuhelinjärjestelmämme ansiosta tiedät heti vastauksen. ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmällä voit hallita kotisi etuovea mistä tahansa oman älypuhelimesi kautta.

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

abb-smarter-home-comfort-blinds-292x195px_new

Kaihtimet ja markiisit

Kirkas valo piristämään tai juuri oikea valaistus kirjan lukemiseen tai elokuvan katseluun. Kaikkea tätä voi säädellä automaattisesti, jos otat kaihdinten ja markiisien ohjauksen käyttöön kodissasi. Näin sinun on helpompi keskittyä rentoutumiseen ja mukavuuteen kodissasi. 

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

 

abb-smarter-home-comfort-multimedia-292x195px_new

Multimedia

Musiikki tekee onnelliseksi. Anna lempikappaleesi herättää sinut aamuisin, luo kylpyhuoneeseen rentouttava äänimaailma tai soita rentoihin illanistujaisiin sopivaa taustamusiikkia. Smart Home -ratkaisumme toimivat myös tieto- ja viihdekeskuksena, ja niihin voidaan integroida esimerkiksi Sonos-äänentoistojärjestelmän tuotteita. Kun langaton Sonos-äänentoistojärjestelmä liitetään ABB:n kotiautomaatio-järjestelmään, usean huoneen kattava äänentoisto nousee mukavuudessa aivan uudelle tasolle. Voit luonnollisesti ohjata kaikkea yhdellä painikkeen painalluksella etänä tai omasta nojatuolistasi käsin.

» PERUSRATKAISUMME

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

abb-smarter-home-comfort-voice-control-292x195px_new

Ääniohjaus

Nyt voit puhua kodillesi ja hallita esimerkiksi valaisimia, kaihtimia ja markiiseja sekä termostaatteja tai soittaa mielimusiikkiasi. Kun sanot ”Alexa, switch on the living room ceiling lamp”, Alexa toteuttaa pyyntösi.

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

Miksi ABB?

Älykkäät ja yhdistetyt ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tekemään enemmän vähemmällä. Kodin sydämen ohjaaminen ABB:n tuotteilla on helpompaa kuin koskaan, ja se onnistuu yhdellä painikkeen painalluksella etänä tai omasta nojatuolistasi käsin.

Lue lisää

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language