Energianhallinta

Smart Home -laitteet parantavat kotisi energiatehokkuutta

Smart Home -tuotteet tekevät elämästä turvallisempaa, mukavampaa ja hauskempaa – ja auttavat säästämään energiaa ja rahaa. Älykkäässä kodissa optimoidaan se, miten ja milloin energiaa käytetään. Tämä tapahtuu yhdistämällä kodin laitteet järjestelmään, jota voi hallita mistä tahansa omalla älypuhelimella. Näin rahaa säästyy ja ympäristö kiittää.

abb-smarter-home-energy-blind-control-292x195px_new

Kaihtimet ja markiisit

Kun otat verho-ohjausratkaisumme käyttöön älykodissasi, ne toimivat saumattomasti yhteen valaistuksen, lämmityksen ja ilmastoinnin kanssa. Samalla kotisi energiatehokkuus kasvaa entisestään. 

»
ÄLYKÄS RATKAISUMMEabb-smarter-home-energy-everything-off-292x195px_new

Kaikki pois -toiminto

Haluatko lähteä pois kotoa, mutta et ole varma, onko kaikki valot sammutettu? Älykkäällä kotona/poissa-toiminnolla voit sammuttaa kaikki valot kätevästi yhdellä painikkeen painalluksella.

»
 ÄLYKÄS RATKAISUMMEabb-smarter-home-energy-heating-air-condition-292x195px_new

Lämmitys ja ilmastointi

Älykäs lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä takaa parhaan mahdollisen lämpötilan kaikissa kotisi huoneissa – joka päivä. Samalla se säästää ympäristöä ja lompakkoasi.

» PERUSRATKAISUMME

» 
ÄLYKÄS RATKAISUMME

abb-smarter-home-energy-solar-292x195px_new

Aurinkoenergia

Kun yhdistät energian älykkään varastointijärjestelmämme omaan aurinkopaneelijärjestelmääsi ABB-free@home-kodinohjauksen kautta, saat oman energiankäyttösi entistä paremmin hallintaasi. Milloin ja missä tahansa. 

» AURINKOENERGIAN VARASTOINTI (ENG)

» AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMIEN INVERTTERIT

abb-smarter-home-energy-ev-charging-292x195px_new

Sähköautonlataus

Tuntuu varmasti hyvältä, kun auton saa nopeasti lataukseen ilman sen suurempia keskeytyksiä. Älykotisi muuttuu yhtenäiseksi järjestelmäksi, jossa tuotat oman energiasi aurinkopaneeleilla, varastoit kerätyn energian ja käytät sen myöhemmin autosi lataukseen. Saat itse tuotettua, 100-prosenttisesti vihreää energiaa.

» ÄLYKÄS RATKAISUMME

 

Miksi ABB?

Tulevaisuutesi on meille tärkeä. Siksi panostammekin uraauurtavaan tekniikkaan, josta myös ympäristö hyötyy.

Lue lisää

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language