Elä haluamaasi elämää

Kattavasta valikoimastamme löytyy juuri sopivat tuotteet, joiden avulla voit tehdä elämästäsi helpompaa ja turvallisempaa.


Olipa kyse sitten uuteen kotiin muuttamisesta, oman kodin rakentamisesta tai remontoinnista, järjestelmiemme avulla saat kodistasi mukavamman, arvokkaamman ja älykkäämmän.

Design

Valokytkimet ja pistorasiat

Tyylikkäitä sisustuselementtejä.

Tutustu eri malleihin, väreihin, pintoihin ja toimintoihin ja löydä parhaat ratkaisut innovatiivista teknologiaa unohtamatta. Anna asuntosi yksilöllisen ilmeen näkyä nykyaikaisilla valokytkimillä.

 » RATKAISUMME

 

Järjestelmämme

ABB-free@home®

Kotiautomaatio on nyt helpompaa kuin koskaan.

ABB-free@home® on räätälöity erityisesti älykkäiden asuinrakennusten tarpeisiin, ja se on ihanteellinen ratkaisu niin uusiin rakennuksiin kuin remonttikohteisiinkin. Kaihtimien, verhojen ja markiisien, valojen, lämmityksen, ilmastoinnin tai ovipuhelimen ohjaaminen on helppoa, ja niitä voi säätää omien tarpeiden mukaan. Toimintoja voi käyttää sekä erillisinä että yhdessä muiden toimintojen kanssa. Voit siis itse määrittää ne toiminnot, joita haluat ohjata älykkäästi tulevaisuudessa. Voit myös koska tahansa lisätä muita toimintoja jälkiasennuksena.

 » ÄLYKÄS RATKAISUMME

 

ABB i-bus® KNX

Kotisi puhuu kieltäsi.

ABB i-bus® KNX -ratkaisu soveltuu erityisesti uudisrakennuksiin, joihin voidaan asentaa huipputehokas, pitkäikäinen ja kattava järjestelmä. ABB i-bus® KNX -järjestelmä on erittäin joustava, kuten maailmanlaajuisen suunnannäyttäjän kuuluukin: järjestelmään voidaan lisätä uusia moduuleja jatkuvasti kasvavasta valikoimasta, joten se laajenee rajattomasti. Kaikkia toimintoja voidaan myös mukauttaa myöhemmin. 

 » ÄLYKÄS RATKAISUMME

 

ABB-Welcome

Älykäs portinvartija suojaa kotisi.

Vaikka ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä on saatavilla myös erillisenä ratkaisuna, se on myös joustavasti yhdistettävissä ABB-free@home®- tai ABB i-bus® KNX -järjestelmiin. Monipuoliset ratkaisut sisä- ja ulkotiloihin tuovat lisäturvaa ja parantavat mukavuutta kotiovellasi.

 » ÄLYKÄS RATKAISUMME

 

Lue lisää

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language