Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Koulutukset ja webinaarit

Yrityksille ja sähköalan ammattilaisille

Järjestämme koulutustilaisuuksia yrityksille ja sähköalan ammattilaisille, ja niiden sisältö on suunniteltu heidän tarpeisiinsa. Tulevat koulutukset löydät alta. Tutustu myös englanninkielisiin verkkokoulututuksiin sekä webinaaritarjontaamme!

 

Mikäli olet kuluttaja, ja kaipaat lisätietoa tai opastusta, jätäthän yhteystietosi sivun alareunassa sijaitsevan lomakkeen avulla, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Tilaa Koulutukset ja webinaarit -uutiskirjeemme ja saat kutsun suoraan sähköpostiisi kun uuden koulutuksen tai webinaarin ilmoittautuminen avataan. Uutiskirjettä käytetään ainoastaan koulutuksien ja webinaarien tiedottamiseen.

Koulutukset ja webinaarit -uutiskirjeen avulla saat ajankohtaista tietoa ja varaat paikkasi tulevissa koulutuksissa ja webinaareissa.

Tilaa uutiskirje

Tutustu ja ilmoittaudu tuleviin webinaareihin ja katso webinaaritallenteita.

Tutustu webinaaritarjontaan

Huom!

Tulevat koulutustilaisuudet järjestetään toistaiseksi ainoastaan etäkoulutuksina verkon yli.

Koulutuksia varten tarvitset MyLearning-tunnukset. Tunnusten aktivoimiseen menee noin 1 vuorokausi. Tutustuthan pikaohjeeseen ennen ilmoittautumista kurssille.

Tulevat koulutukset

Syksyn 2021 koulutustarjonta tarkentuu lähempänä. Tilaa Koulutukset ja webinaarit -uutiskirje ja saat tiedon syksyn koulutuksista ensimmäisten joukossa.

mylearning-pikaohje_800x800px


 

MyLearning-pikaohje

Ohje käyttäjätunnuksen luomiseen, ensikirjautumiseen ja koulutustietojen seuraamiseen