Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Vahti-Jussi®-liiketunnistin

Automaattista valaistuksenohjausta

Kätevä apu kotona. Uppoasennettava Vahti-Jussi® 180 -liiketunnistin soveltuu hyvin portaikkoihin, eteistiloihin, vaatehuoneisiin ja suuriin, avariin huoneisiin. Se reagoi heti havaitessaan lämmönlähteen ja kytkee valaistuksen päälle ja pois tarpeen mukaan.

Toimivaa muotoilua

Uppoasennettavan liiketunnistimen tulee sopia ympäristöönsä, mutta samalla täyttää tehtävänsä moitteettomasti. Vahti-Jussi-liiketunnistin on suunniteltu juuri siihen: optimaalinen tunnistusalue ja tyylikäs ulkonäkö. Liiketunnistimet ovat saatavissa Jussi- ja IMPRESSIVO®-kalustesarjoissa.

Kaikki hallinnassa


Vahti-Jussin toimintasäde on laaja ja tehokas, erityisesti liiketunnistimen etupuolelle. Heti kun huoneeseen astutaan, Vahti-Jussi kytkee valot päälle, ja sammuttaa ne automaattisesti kun tilasta on poistuttu. Havaintoalue on 180 astetta ja sen keila ulottuu seinään asti. Pienestä koostaan huolimatta Vahti-Jussi havaitsee liikkeen 12 metriä eteen ja 8 metriä sivuille. Tilan muodoista riippuen voi olla tarpeen lisätä toinen liiketunnistin, joka toimii laajennuksena havaintoalueelle.

Soveltuu myös liikerakentamiseen


Valot syttyvät ja sammuvat tarpeen mukaan. Valaistuksen toimistoissa, hotelleissa ja julkisissa rakennuksissa tulee toimia luotettavasti ja turvallisesti, mutta vain silloin kun sitä tarvitaan. Turha valaistus kuluttaa turhaan sähköä. Älykkäät Vahti-Jussi-liiketunnistimet ohjaavat valaistusta taloudellisesti ja varmasti.

 

Kahden liiketunnistimen käyttö


Mikäli tilaan tarvitaan enemmän kuin yksi liiketunnistin, tunnistimia voidaan lisätä ensimmäisen tunnistimen jatkeeksi. Tämä sovellus on käytännöllinen esimerkiksi L-muotoisissa käytävissä.

pl-bm-180-standard-03

Tärkeimmät edut ja ominaisuudet


  • Luotettava ja varma liikkeen tunnistus
  • Automaattinen valaistuksenohjaus säästää vaivaa ja sähköä
  • Valvoo tilaa 1,2 metrin korkeudesta ylöspäin, näin ollen kotieläimet eivät kytke valaistusta turhaan
  • Asennuskorkeus 0,8 - 1,2 metriä
  • Havaintoalue 12 metriä eteen, 8 metriä sivuille
  • Havaintoaluetta voidaan laajentaa lisäämällä liiketunnistimia

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Tarvitsetko lisätietoa?

Lue lisää