LED-Painikesäädin

Tarjoaa valmiuden älykkäisiin tilanneohjauksiin

Uusi LED-painikesäädin mahdollistaa valaistuksen ohjauksen perinteisesti painikkeilla tai ABB-free@home Next -sovelluksella. Langaton ohjaus on mahdollista älykkään painike-elementin Bluetooth-yhteyden ansiosta.

LED-painikesäädin koostuu ohjausyksiköstä (64851 U-500), painike-elementistä (62711 WL-500) ja 1-osaisesta keskiöstä (SR-1-XX). Keskiö on saatavilla sekä Jussi että IMPRESSIVO®-sarjana sekä kaikissa IMPRESSIVO®-sarjan väreissä.

Langaton painike-elementti


 Langaton painike-elementti mahdollistaa valaistuksen langattoman ohjauksen ABB-free@home Next -sovelluksella sekä usean laitteen liittämisen yhteen. Säätimen älykäs painike-elementti mahdollistaa myös valmiiden tilanneohjauksien luomisen, jolloin ennalta valitut LED-painikesäätimet säätyvät haluttuun tunnelmaan sopivaksi vain yhdellä painalluksella.
Flex LED-painikesäätimen painike-elementti

LED-säädin


LED -painikesäädin soveltuu käytettäväksi säädettävien LED-lamppujen ja LED-valaisimien kanssa. Säädin soveltuu myös käytettäväksi yhdessä hehkulamppujen, pienjännitehalogeeni-lamppujen perinteisellä tai elektronisella muuntajalla sekä himmennettävien energiasäästölamppujen kanssa. Säädin ei tarvitse toimiakseen nollajohdinta, mutta se voidaan kytkeä tarvittaessa (suositellaan käytettäväksi pienten kuormien <10W/VA kanssa). Säätimen tehoalue on 3-100 VA LED-kuormille ja 3-240 W muille kuormille.
LED-säädin, koje

Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Mahdollistaa valaistuksen ohjauksen perinteisesti painikkeilla tai ABB-free@home Next -sovelluksella
 • Painikesäädin muistaa viimeksi käytössä olleen kirkkaustason ja sytyttää valon samaan kirkkauteen
 • Säätimen lyhyt painallus kytkee valon päälle ja pois, pitkä painallus säätää
 • Painikesäätimellä voi ohjata hehkulamppuja, halogeenilamppuja ja se sopii myös elektronisille muuntajille
 • Säätimen älykäs painike-elementti mahdollistaa myös valmiiden tilanneohjauksien luomisen, jolloin ennalta valitut LED-painikesäätimet säätyvät haluttuun tunnelmaan sopivaksi vain yhdellä painalluksella.
 • Saatavissa IMPRESSIVO®- ja Jussi-sarjoissa

 • Ota yhteyttä

  Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan.

  Lähetä viesti
Select region / language