Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Painikesäädin

Valitse valaistus helposti painiketta painamalla

Painikkeella ohjattava säädin helpottaa elämää. Kun kytket valon päälle, viimeksi käytetty kirkkaustaso tulee käyttöön automaattisesti.

Valoa käytetään lyhyellä painalluksella ja säädintä pitkällä painalluksella. Valo kirkastuu tai himmenee riippumatta siitä, mistä kohdasta kytkintä painetaan.

Säädön suunta muuttuu, kun painike vapautetaan hetkeksi. Muistitoiminto palauttaa aina viimeksi käytetyn kirkkaustason, kun valo sytytetään. Järjestelmään voidaan liittää haluttu määrä kytkimiä.

Suuntana tulevaisuus.  Säätimet LED-valoille.

LED-valot ovat uusinta valaisintekniikkaa. Niillä valoa voi hyödyntää aivan uusin tavoin, ja ne kuluttavat vain viidenneksen perinteisten lamppujen energiamäärästä. Ja nyt niitä voi myös säätää.

ABB on yhteistyössä LED-valojen markkinajohtajan Philipsin kanssa kehittänyt laadukkaita säätimiä, jotka toimivat erinomaisesti myös energiatehokkaiden LED-valojen kanssa. Philipsin modernit jälkiasennettavat LED-valot toimivat säätimen kanssa samoin kuin perinteiset hehkulamput. LED-säätimien tekniikka perustuu transistoreihin. Ne eivät humise ja sopivat siksi erityisesti myös onttorakenteisiin seiniin.

pl-di-dreh-01

Mukavuutta jälkiasennuksena


Tavalliset valokytkimet on helppo korvata säätimellä, joihin voidaan jälkiasentaa kauko-ohjaus IR- tai radioyhteydellä.

pl-di-tast-02

Aina lähellä ‒ sisällä ja ulkona


Valokytkimiä on helppo lisätä järjestelmään, joten valoja voidaan käyttää useasta eri paikasta. Et joudu liikkumaan turhaan, ja valojen käyttö on miellyttävää. Kiertonuppisäätimeen voidaan liittää jopa viisi lisäyksikköä. Tämä on kätevää huoneissa, joissa on useita ovia, koska himmentimen säädin voidaan tällöin asentaa jokaiselle ovelle. Kosketuskytkimellä käytettäviin säätimiin voidaan lisätä lähes rajaton määrä lisäkytkimiä.

pl-di-tast-03

Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

  • Painikesäädin muistaa viimeksi käytössä olleen kirkkaustason ja sytyttää valon samaan kirkkauteen
  • Säätimen lyhyt painallus kytkee valon päälle ja pois, pitkä painallus säätää
  • Painikesäätimellä voi ohjata hehkulamppuja, halogeenilamppuja ja se sopii myös elektronisille muuntajille
  • Saatavissa IMPRESSIVO®-, Jussi-, future® linear sekä teräs-sarjoissa

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima