Kodin ohjauksen uusi ilme

ABB-free@home Next on uudenlainen nopeaan ja intuitiiviseen ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmän käyttöön tarkoitettu sovellus. Sillä voit ohjata kaikkia ABB-free@home -järjestelmään liitettyjä laitteita. (Huomioithan, että sovellus toimii vain ABB-free@home -järjestelmissä, joissa asennettuna ohjelmistoversio 2.5.0 tai uudempi.) 

 

ABB-free@home Next -sovelluksella sinun on mahdollista ohjata ja ajastaa ABB-free@home -järjestelmääsi. Olipa kysessä sitten valaistus, kaihtimet, lämmitys, ilmastointi, tilanneohjaukset tai Philips Hue tai Sonos -laitteet: Kaikki ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmän toiminnot ovat ohjattavissa tämän sovelluksen kautta.   

MyBuildings-portaalin etäohjauksen ansiosta sinun on mahdollista yhdistää sovellus ABB-free@home -järjestelmääsi Internetin välityksellä sekä ohjata kotiasi helposti myös etänä tai kutsua tilanneohjaus päälle yhdellä painalluksella.

ABB-free@home® Next -sovellus

Lataa nyt

Tarvitsetko lisätietoa?

 

Mitä uutta?

Sovellus on käyttöliittymältään moderni ja selkeä. Navigointi sovelluksessa on helppoa ja intuitiivista. Nyt sillä on mahdollista myös luoda ja muokata ABB-free@home -järjestelmän tilanneohjauksia. Lisäksi uusia ominaisuuksia ovat kodin tilannetiedot ja seuraavat kytkentäajat ilmoittava "Tervetuloa kotiin" -yleisnäkymä sekä laitteiden luokittelu huoneen ja laitteen tyypin mukaan. 
 

Palkittu käyttäjäkokemus

ABB-free@home® Next -sovelluksen erinomaisesti suunnitellulle käyttöliittymälle on myönnetty arvostettu Red Dot Award -palkinto. Käyttäjää ajatellen suunniteltu sovellus on selkeä, yksinkertainen ja nopea. Siksi avaintoimintoja, kuten valaistusta, kaihtimia ja verhoja, lämpötilansäätöä ja viihdelaitteita, voi käyttää vaivattomasti ja luonnollisesti.


Lue lisää Red Dot Award -palkinnostaABB-free@home® Next -sovellus tarjoaa 4 erilaista näkymää ABB-free@home -järjestelmän kaikkien toimintojen ohjaukseen

 

Lataa ABB-free@home® Next -sovellus

Klikkaa alla näkyvää linkkiä ja lataa sovellus mobiililaitteellesi.  


download-button-app-store-apple download-button-google-play-store    
 QR-koodi                                                  QR-koodi

 

MyBuildings-portaali

Sovelluksen avulla voit ohjata ABB-free@home -järjestelmääsi asunnon oman WLAN-verkon kautta. Järjestelmän etäohjaukseen tarvitset maksullisen MyBuildings-laajennuksen. Voit yhdistää ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmäsi ja mobiililaitteesi MyBuildings-portaaliin täällä.

Vähimmäisvaatimukset:

  • Sovellus toimii vain kotiin asennetun ABB-free@home -järjestelmän kanssa (versio 2.5.0 tai uudempi)
  • ABB-free@home -järjestelmä täytyy olla integroituna kodin verkkoon
  • Järjestelmän ohjaaminen mobiililaitteiden ja sovelluksen kautta vaatii yhteyden langattomaan verkkoon (Wifi)

Katso myös

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä

Select region / language