Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kodin ohjauksen uusi ilme

ABB-free@home Next on uudenlainen nopeaan ja intuitiiviseen ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmän käyttöön tarkoitettu sovellus. Sillä voit ohjata kaikkia ABB-free@home -järjestelmään liitettyjä laitteita. (Huomioithan, että sovellus toimii vain ABB-free@home -järjestelmissä, joissa asennettuna ohjelmistoversio 2.5.0 tai uudempi.)  

ABB-free@home Next -sovelluksella sinun on mahdollista ohjata ja ajastaa ABB-free@home -järjestelmääsi. Olipa kysessä sitten valaistus, kaihtimet, lämmitys, ilmastointi, tilanneohjaukset tai Philips Hue tai Sonos -laitteet: Kaikki ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmän toiminnot ovat ohjattavissa tämän sovelluksen kautta.   

MyBuildings-portaalin etäohjauksen ansiosta sinun on mahdollista yhdistää sovellus ABB-free@home -järjestelmääsi Internetin välityksellä sekä ohjata kotiasi helposti myös etänä tai kutsua tilanneohjaus päälle yhdellä painalluksella. 


 

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaista tietoa mm. uutuuksista ja koulutuksista!

tilaa uutiskirje

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

katso tuotevalikoima

ABB-free@home® Next -sovellus

Lataa nyt

Tarvitsetko lisätietoa?

 

Mitä uutta?

Sovellus on käyttöliittymältään moderni ja selkeä. Navigointi sovelluksessa on helppoa ja intuitiivista. Nyt sillä on mahdollista myös luoda ja muokata ABB-free@home -järjestelmän tilanneohjauksia. Lisäksi uusia ominaisuuksia ovat kodin tilannetiedot ja seuraavat kytkentäajat ilmoittava "Tervetuloa kotiin" -yleisnäkymä sekä laitteiden luokittelu huoneen ja laitteen tyypin mukaan. 
 

Palkittu käyttäjäkokemus

ABB-free@home® Next -sovelluksen erinomaisesti suunnitellulle käyttöliittymälle on myönnetty arvostettu Red Dot Award -palkinto. Käyttäjää ajatellen suunniteltu sovellus on selkeä, yksinkertainen ja nopea. Siksi avaintoimintoja, kuten valaistusta, kaihtimia ja verhoja, lämpötilansäätöä ja viihdelaitteita, voi käyttää vaivattomasti ja luonnollisesti.


Lue lisää Red Dot Award -palkinnostaABB-free@home® Next -sovellus tarjoaa 4 erilaista näkymää ABB-free@home -järjestelmän kaikkien toimintojen ohjaukseen

 

Lataa ABB-free@home® Next -sovellus

Klikkaa alla näkyvää linkkiä ja lataa sovellus mobiililaitteellesi.  


download-button-app-store-apple download-button-google-play-store    
 QR-koodi                                                  QR-koodi

 

MyBuildings-portaali

Sovelluksen avulla voit ohjata ABB-free@home -järjestelmääsi asunnon oman WLAN-verkon kautta. Järjestelmän etäohjaukseen tarvitset maksullisen MyBuildings-laajennuksen. Voit yhdistää ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmäsi ja mobiililaitteesi MyBuildings-portaaliin täällä.

Vähimmäisvaatimukset:

  • Sovellus toimii vain kotiin asennetun ABB-free@home -järjestelmän kanssa (versio 2.5.0 tai uudempi)
  • ABB-free@home -järjestelmä täytyy olla integroituna kodin verkkoon
  • Järjestelmän ohjaaminen mobiililaitteiden ja sovelluksen kautta vaatii yhteyden langattomaan verkkoon (Wifi)

Katso myös

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä