Langaton ABB-free@home saneeraukseen

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä tekee arjesta mukavamman, turvallisemman ja helpomman.  Langaton free@home-kodinohjausjärjestelmä soveltuu niin remontointiin kuin uudisrakentamiseenkin. Saneerauksessa kannattaa ehdottomasti asentaa langaton free@home-järjestelmä, jos väyläkaapelointi on teknisesti haastavaa tai esteettisesti häiritsevää. Langaton kodinohjaus helpottaa ja mukavoittaa arkea. Langaton free@home-kodinohjaus soveltuu myös erinomaisesti kohteisiin, joihin on jo asennettu free@home, mutta järjestelmää halutaan laajentaa. Langaton kodinohjaus helpottaa ja tekee arjesta mukavamman.

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmän langattomat laitteet tarjoavat samat toiminnot kun langalliset, mutta ilman väyläkaapelointia. Tiedonsiirto tapahtuu radiotaajuuden kautta. Kaikki komponentit otetaan käyttöön suojatulla yhteydellä, joko internetselaimella tai ABB-free@home-sovelluksella. Langattomat tuotteet ovat saumaton osa free@home-kodinohjausta. Vain mielikuvitus on rajana.

Jokaisessa langattomassa free@home-laitteessa on oma radiolähetin, mikä takaa langattoman signaalin kantavuuden laitteesta toiseen. Langattomien free@home-painikkeiden takana piilee äly, joten väyläkaapelointia ei tarvita.

Yhdessä langallisten free@home-laitteiden kanssa langattomat tuotteet muodostavat saumattoman järjestelmän. Järjestelmä voi koostua pelkästään langattomista tuotteista tai yhdistelmästä langallisia ja langattomia tuotteista. Langattomat tuotteet eivät tarvitse väyläkaapelointia, vaan pelkästään 230 V ja 0-johdon. Magnettikosketin toimii paristoilla eivätkä näin ollen tarvitse verkkovirtaa. Langattoman free@home-kodinohjausjärjestelmän kautta voit tehdä helposti valaistuksen ohjausta suoraan älypuhelimestasi, helposti ja vaivattomasti.

Vaihda myös asennuskalusteet 


Saneerauksen yhteydessä kannattaa vaihtaa uudet asennuskalusteet vanhojen tilalle. Impressivo- ja Jussi-sarjan tuotteet löytyvät kodinohjaukseen. Sarjoista löytyy kaikki muutkin tuotteet kodin sähköistykseen, kuten pistorasiat ja tele- ja datatuotteet.

Turvallinen ja luotettava langaton yhteys

Kytkimet, säätimet, termostaatit, liiketunnistimet ja kaihdinohjaimet, jotka on kytketty ABB-free@home-järjestelmän langattomaan verkkoon, voivat olla asennettuna laajalle alueelle tai eri kerroksiin. Langattomien tuotteiden toimivuuden takaamiseksi on tärkeää varmistaa ettei langattomien tuotteiden välissä ole huoneita tai kerroksia ilman laitteita. ABB-free@home-järjestelmän langattomat laitteet käyttävät mesh-verkkotopologiaa laajentaakseen verkon kantavuuden maksimiinsa ja ylläpitääkseen luotettavan yhteyden toisiinsa. Käyttöönotossa kukin langaton laite lukitaan käyttäjän omaan turvattuun järjestelmään ja kaikki tiedonsiirto on salattu. Tiedonsiirto tapahtuu turvallisen ja salatun VPN-yhteyden kautta. ABB-free@home-kodinohjausta voidaan käyttää etänä myBuildings-pilvipalvelun kautta. free@home-sovellus toimii iOS- ja Android laitteilla. 

Katso myös

Select region / language