ABB-free@home Flex

Ensimmäinen askel älykkääseen kodinohjaukseen

ABB-free@home flex verhojen ja valaistuksen mobiiliohjaukseen tai osana ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmää. Yksittäisten laitteiden tai huonekohtaisten laiteryhmien mobiiliohjaus onnistuu Bluetooth-yhteyden ja ABB-free@home Next -sovelluksen avulla.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

KATSO TUOTEVALIKOIMA
Haluatko vain rentoutua sohvalla ja ohjata huoneen valaistusta ja sälekaihtimia kätevästi matkapuhelimella tai tabletilla? ABB-free@home flex -valikoiman ansiosta se onnistuu helposti ja käyttäjäystävällisesti.

Askeleet älykkääseen kodinohjaukseen

1. ABB-free@home flex laiteohjaus


Yksittäisten verhojen ja valaisinten mobiiliohjaus ABB-free@home Next -sovelluksella mobiililaitteen Bluetoothyhteyden välityksellä.

2. ABB-free@home flex huoneohjaus


Samassa tilassa olevien valaisin- ja verhoryhmien (max. 32 laitetta) mobiiliohjaus. Ryhmien mobiiliohjaus edellyttää tilin luomisen ABB:n MyBuildings-portaaliin. Matkapuhelin ottaa yhteyden lähimpään laitteeseen Bluetooth-yhteydellä ja ohjaus tapahtuu ABB-free@home Next -sovelluksella. 
 

2. ABB-free@home flex kodinohjaus


ABB-free@home flex -laitteet voidaan liittää osaksi ABB-free@homekodinohjausjärjestelmää
System Access Point -tukiaseman ja kodin langattoman WLAN-verkon kautta. 
 

Langattomat flex-liiketunnistimet

Portaikko


Portaikossa valaistus on tärkeässä roolissa. Kun siirrymme kerroksesta toiseen kädet täynnä tavaroita, liikkeestä syttyvät portaikon valot helpottavat elämäämme ja tuovat turvaa. 

 
 

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa tarvitaan riittävä valaistus aamulla ja himmeämpi valaistus yöllä. ABB-free@home flex -liiketunnistimilla yhdistät liikkeestä aktivoituvan valaistuksen ja kuhunkin ajankohtaan valmiiksi ohjelmoidut valaistusasetukset.

 

Ota käyttöön ABB-free@home Next -sovellus

ABB-free@home Next -sovelluksella sinun on mahdollista ohjata ja ajastaa ABB-free@home -järjestelmääsi. Olipa kysessä sitten valaistus, kaihtimet, lämmitys, ilmastointi, tilanneohjaukset tai Philips Hue tai Sonos -laitteet: Kaikki ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmän toiminnot ovat ohjattavissa tämän sovelluksen kautta.  

Lue lisää ja lataa

Lue lisää

Video series (EN)

Katso myös

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language