Liitä kodinkoneet ABB-free@home-järjestelmään

Kaikki älykotijärjestelmän kanssa yhteensopivat kodinkoneet voidaan nyt liittää ABB-free@home-järjestelmään. Kun laitteet on liitetty free@homeen, niitä voi käyttää samalla tavalla kuin mitä tahansa ABB-free@home-laitteita. Kodinkoneet voidaan esimerkiksi yhdistää tilanneohjauksiin ja niitä voidaan ohjata samoista kytkimistä kuin muitakin toimintoja (esim. valaistus) tai mobiililaitteilta ja kosketusnäytöiltä.

Tuoreimmat uutiset ja koulutustarjonta sähköalan ammattilaisille.

Tilaa uutiskirje

Tarvitsetko lisätietoa?

ABB-free@homeen liitetyt kodinkoneet, kuten pesukoneet, kahvinkeittimet tai uunit, näkyvät omana kuvakkeenaan ABB-free@home-sovelluksessa. Sovelluksen toimintavalikosta voidaan ohjata kodinkoneita, tarkistaa niiden tila ja lisätä niitä tilanteisiin (esim. painikkeeseen, joka sammuttaa samalla kaikki kodin laitteet).

 

Ominaisuudet ja edut

Täydellinen yhteensopivuus

Kaikki älykotijärjestelmän kanssa yhteensopivat HomeConnect- ja Miele@Home-laitteet on helppo yhdistää ABB-free@home-järjestelmään.

Ajan säästöä

Kun pesukoneen ja kuivausrummun ohjelma päättyy, saat ilmoituksen mobiililaitteellesi ja kosketusnäyttöön - pesuohjelman tilannetta ei tarvitse enää itse käydä tarkistamassa.

Tilanteiden ohjaus

Liesituulettimen valo ja tuuletus voidaan nyt liittää esim. ruoanlaitto- ja sammuta kaikki -tilanteisiin. Kaikkia kodinkoneita voi ohjata kätevästi myös seinäpainikkeilla, mikä on mahdollista vain free@home-järjestelmällä.

Tilan tarkistus

Aina ärsyttävän epävarma olo! Sammutinko valot alakerrasta? Unohdinko sulkea jääkaapin oven? ABB-free@home-järjestelmän ansiosta näitä huolia ei enää ole, koska sovellus ilmoittaa asiasta heti ja antaa myös muistutuksia.

Parasta mukavuutta

Päivä alkaa aina vain paremmin, koska myös kahvinkeitin käynnistyy itsestään. Valitset vain hyvää huomenta -ohjelman, ja kohta keittiössä tuoksuu vastakeitetty kahvi!

Sijaintiin perustuva ohjaus

Uuni ei saa olla päällä, kun ketään ei ole kotona. ABB-free@home varmistaa, että se sammuu heti, kun lähdet kotoa. Se takaa, ettei sinulla ole mitään syytä huoleen.

 

Lisätietoa

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language