Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Enkooderit

Pyörivät absoluuttiset enkooderit turvallisen asennon ja nopeuden määrittämiseen

Pyöriviä absoluuttisia enkoodereita voidaan käyttää Pluton kanssa koneen liikkeiden turvalliseen määrittämiseen. Enkoodereita on saatavilla sekä yksi- että monikierrosversioina.

Edut

 • Helppo ja turvallinen tiedonsiirto Pluto-turvalogiikan välillä
 • Yksinkertainen ohjelmointi valmiiden toimintolohkojen avulla
 • Turvallinen asennon ja nopeuden valvonta

Ominaisuudet

 • Yksi- ja monikierrosversiot
 • Resoluutio valittavissa, jopa 8192 asentoa/kierros
 • Jopa PL e/SIL3

  Tarvitsetko lisätietoa?

  Tutustu myös

  Tuotetiedot
  Dokumentit
  Pluto Manager
  Loading documents

  Pluto Manager 

  Pluto Manager on Pluto-turvalogiikkaa varten räätälöity ohjelmisto.
  Ohjelmointi suoritetaan sekvenssinä, ja yhdessä toimintolohkon kanssa se saa aikaan turvatoimintojen rakenteen. Ohjelmiston mukana toimitetaan ennalta määritettyjä TÜV-hyväksyttyjä toimintolohkoja turvatoimintojen suunnittelutyön helpottamiseksi. 

  Pluto Manager antaa jäsennetyn yleiskatsauksen Pluton ja väylämuunninten komponenteista sekä perifeerisistä komponenteista suurissa ja pienissä projekteissa. Se antaa yleiskatsauksen antureista ja toimilaitteista sekä niiden välisistä reaktioista ja antaa mahdollisuuden niiden ohjaukseen. Pluto Manager sisältää lisäksi ohjelmisto-oppaat ja kytkettyjä sekä ohjelman kautta käsiteltäviä laitteita koskevat oppaat. 

  Liittymävaihtoehdon avulla voit tarkistaa tilan suoraan Pluton kahdesta kiskovaihtoehdosta, AS-i- ja Pluto-kiskosta. Mukana ovat myös diagnostiikkatoiminnot ja tietojen vientivaihtoehto. 

  Voit ladata ohjelmakoodin Pluto-moduuliin, jota varten tarvitset lisenssiavaimen. Lisenssiavain hankitaan erikseen ottamalla yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaamme. 

  Lataa Pluto Managerin uusin versio