Ohjelmoitavat turvalogiikat

Pienikokoisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä


Pluto-konsepti mahdollistaa yksinkertaisen järjestelmän tiedonsiirron, ohjelmoinnin ja muutokset. Pluto lyhentää asennusaikaa useilla tavoilla. Pluton turvaväylä yksinkertaistaa kaappien välisen liitännän PL e/SIL3:n mukaisesti. S-i-mallit vähentävät turvalaitteiden johdotuksen minimiin ja siten poistavat useimmat virheellisen liitännän riskit.

Ohjelmointiohjelmisto yhdistää TÜV-hyväksytyt toimintalohkot sekä sekvenssiohjelmoinnin, ja se on erittäin helppokäyttöinen. Lisäksi jopa 32 Pluto-yksikköä voi vaihtaa tietoja ilman tiedonsiirron määritystä tai ohjelmointia.

Pluto-järjestelmässä on erityyppisiä Pluto-turvalogiikoita kaikenlaisiin koneen turvasovelluksiin, väylämuuntimia muiden ohjausjärjestelmien kanssa kommunikoimiseen ja enkoodereita koneen sijainnin ja nopeuden turvalliseen määrittämiseen.

Kaikki Pluto-mallit tukevat StatusBus-toiminnallisuutta. Lue tästä lisää StatusBusista.

  Tarvitsetko lisätietoa?

  Tutustu myös

  Tarjontamme

  Dokumentit
  Pluto Manager
  Loading documents

  Pluto Manager 


  Pluto Manager on Pluto-turvalogiikkaa varten räätälöity ohjelmisto, jonka ohjelmointi suoritetaan sekvenssinä. Yhdessä toimintolohkon kanssa se saa aikaan turvatoimintojen rakenteen. Ohjelmiston mukana toimitetaan ennalta määritettyjä TÜV-hyväksyttyjä toimintolohkoja turvatoimintojen suunnittelunhelpottamiseksi. 

  Pluto Manager antaa jäsennetyn yleiskatsauksen Plutoista, väylämuunnintimista ja muista komponenteista sekä suurissa että pienissä projekteissa. Se antaa yleiskatsauksen antureista ja toimilaitteista sekä niiden välisistä toiminnoista ja antaa mahdollisuuden niiden ohjaukseen. Pluto Manager sisältää lisäksi ohjelmointi- ja tuoteohjeet Plutoille ja siihen liitettäville apulaitteille. 

  Käyttöliittymän avulla voit tarkistaa tilan suoraan Pluton kahdesta väylävaihtoehdosta, AS-i- ja Pluto-turvaväylästä. Mukana ovat myös diagnostiikkatoiminnot ja tietojen välittäminen toiseen ohjausjärjestelmään. 

  Jotta voit ladata sovellusohjelman Pluto-turvalogiikkaan, tarvitset lisenssiavaimen. Lisenssiavain hankitaan erikseen ottamalla yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaamme.
  Select region / language