Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Turva-aitajärjestelmät

Quick-Guard on erittäin muunneltavissa oleva turva-aitajärjestelmä, jossa on mahdollisimman vähän erilaisia komponentteja, kuten alumiiniprofiileita, patentoituja kiinnikkeitä, lukkoja, verkkoja ja kiinteitä tai ääntä vaimentavia paneeleja.

Patentoidun ruuvilukitusjärjestelmämme ansiosta voimme toimittaa kaikki esiasennettuina kiinnitysruuveilla ja -muttereilla. Profiiliin ei tarvitse porata reikiä ja profiilien leikkaukset on valmiiksi tehty. Siksi asentaminen ja muokkaaminen on helppoa.

Quick-Guard voidaan toimittaa paikan päällä suunniteltavaksi (Quick-Guard Express) tai piirustuksen mukaan suunniteltuna ja leikattuna (Quick-Guard -Standard).

  Tarvitsetko lisätietoa?

  Tarjontamme

  Tutustu myös

  Dokumentit
  SafeCAD
  CAD-piirustukset
  Loading documents

  SafeCAD

  SafeCAD on AutoCADille tarkoitettu plug-in-ohjelma, jonka ansiosta turvaratkaisuja voidaan mukauttaa nopeasti ja vaivattomasti Quick-Guard-aitajärjestelmämme avulla.

  Ohjelmasyötteenä käytetään yksinkertaista luonnosta suojausjärjestelmästä. Syötetään ovien ja lukkojen sijainnit, verkon, polykarbonaatin, alumiini- tai teräslevyn tai ääntä vaimentavien paneelien valinnat. Ohjelmassa luodaan automaattisesti kolmiulotteiset piirustukset sekä komponentti- ja leikkausluettelot. Näitä piirustuksia käytetään myös kokoamisen tai asentamisen perustana.

  Huomaa, että SafeCADin käyttämiseen tarvitaan AutoCADia. Ohjelman lukituksen avaamiseen ja aktivointiin tarvitaan myös SafeCAD®-lisenssiavainta (ilmainen). Lisenssiavain hankitaan erikseen ottamalla yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaamme.

  SafeCAD 6 – Windows 7 ja AutoCAD 2015 (64-bittinen)
  SafeCAD 6 – Windows 7 ja AutoCAD 2015 (32-bittinen)
  SafeCAD 6 – Windows 7 ja AutoCAD 2013–2014 (64-bittinen)
  SafeCAD 6 – Windows 7 ja AutoCAD 2013–2014 (32-bittinen)
  SafeCAD 2012 – Windows 7 ja AutoCAD 2012 (64-bittinen)
  SafeCAD 2012 – Windows 7 ja AutoCAD 2012 (32-bittinen)

   

  CAD-piirustukset aitajärjestelmiin


  Kolmiulotteiset CAD-piirustukset (erilaisissa CAD-muodoissa):

  Cadenas-turvatuotteet

  Täällä on myös joitakin vanhempia tuotteitamme:

  Solid Components -turvatuotteet