ATEX koteloidut turvakytkimet

Suunniteltu räjähdysvaaralliseen ympäristöön

ATEX koteloidut turvakytkimet on suunniteltu kestämään räjähdysvaarallisessa ympäristössä. Ne on valmistettu ATEX-direktiivin 2014/34/EU sekä koteloitujen kytkimien ATEX-luokan EX TC III T70 ⁰ C Dc mukaan. Ne soveltuvat käytettäväksi alueella 22 ja kestävät sähköä johtavaa pölyä ja jopa 70 ⁰ C:n pintalämpötilaa.
 
ATEX koteloitujen turvakytkinten sarja kattaa nimellisvirrat 16:sta 125 ampeeriin (IEC). Tehoalue painevaletuissa alumiinikoteloissa vaihtelee 7.5 kW:sta 45 kW:iin (AC-23A) ja jännitteet 690 V:iin saakka. Ne ovat saatavilla 3-, 4- ja 6-napaisina versioina. Turvallisuus ja luotettava suorituskyky on otettu huomioon jokaisella suunnittelun osa-alueella.

  • Luotettava äärimmäisissäkin olosuhteissa
    ATEX koteloidut turvakytkimet on rakennettu kestämään pitkään ja vastustamaan kulumista ankarissakin käyttöolosuhteissa. Ne on tehty huippulaatuisista, UV-kestävistä materiaaleista, joiden kotelointiluokka on IP65, mikä tekee niistä sopivia sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ne ovat myös EMC-hyväksyttyjä ja niitä voidaan käyttää ympäristöissä, joissa esiintyy sähkömagneettisia häiriöitä.

  • Turvallisuus ja suojaus
    Suunnittelumme perustuu turvallisuuden varmistamiseen ja sähköonnettomuuksien ehkäisyyn. Olemme sisällyttäneet koteloituihin turvakytkimiin ominaisuuksia, kuten kannen lukituksen ja kaasun paineenpoistotoiminnon, jotta huolto ja asennus olisivat mahdollisimman turvallisia.

  • Helppo ostaa ja asentaa
    ABB on tehnyt ATEX koteloitujen turvakytkinten ostamisen ja asentamisen helpoksi. Kysy lisää ABB Oy:n kotimaanmyynnin teknisestä tuesta.  

Tarvitsetko lisätietoa?

Tuotetiedot ja dokumentit

Select region / language