Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Energiamittarit

Luotettavaa sähkön mittausta

On tärkeää selvittää, missä energiaa kuluu liikaa ja mihin täytyy investoida, jotta yrityksen tai organisaation energiankulutusta voidaan vähentää. Alamittauksella saadaan tarkka kuva energiankulutuksesta ja kohteista, joissa energiaa kuluu hukkaan.

  Tärkeimmät edut:

  - Laaja valikoima takaa luotettavan sähkön mittauksen pienillä ja suurilla virroilla
  - MID-mittalaitedirektiivin mukaiset mallit laskutusmittaukseen
  - Skaalautuvia ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan

  Tärkeimmät ominaisuudet
  - Laaja valikoima perusmittareista monipuolisiin energiamittareihin, jotka tuottavat erilaisia toimintoja kuten 4Q-mittaus, tariffit, minimi- ja maksimiarvot, historiatieto, kuormitusprofiilit, harmoniset yliaallot ja THD.
  - Vaihtoehtona sisäänrakennettu väyläliitäntä, Modbus RTU tai M-Bus
  - Kaikissa ABB:n EQ-mittareissa on vähintään seuraavat sähköarvot:
  - pätöteho
  - jännite
  - virta
  - tehokerroin

  Tarvitsetko lisätietoa?

  EQ-mittarit ovat ABB:n energimittarit DIN-kiskoon.

  A-sarja on edistyksellisin ja ominaisuuksiltaan laajin. Sarjan laajasta valikoimasta löytyy mittari useimpaan tarpeeseen. Sarja käsittää 1- ja 3-vaiheisia suorakytkettyjä (enintään 80 A) sekä virta- ja jännitemuuntajakytkettyjä mittareita. Sarjan kaikki mittarit ovat MID-direktiivin mukaisia.

  B-sarjan kompaktit mittarit soveltuvat täydellisti rakennuksien mittausjärjestelmiin. Sarja käsittää 1- ja 3-vaiheisia suorakytkettyjä (enintään 65 A) ja 3-vaiheisia virtamuuntajakytkettyjä mittareita. Sarjan kaikki mittarit ovat MID-direktiivin mukaisia.

  C-sarjan mittarit ovat kooltaan pieniä ja helppoja asentaa. Sarja käsittää 1- ja 3-vaiheista suorakytkettyä (enintään 40 A) mittaria. 1-vaiheinen vie vain 1-DIN moduulia tilaa ja 3-vaiheinen 3-DIN moduulia. Sarjan mittarit on saatavana MID-direktiivin hyväksynnällä tai ilman.

   

  Ajankohtaista

  Katso myös

  Dokumentit
  Loading documents