3-napaiset AF-kontaktorit

Ohjaaminen varmistaa toiminnan jatkuvuuden ja optimoi varaosatarpeen

Uusissa AF-kontaktoreissa on edistyksellinen AF-teknologia vakiona. Elektroninen kelan ohjaus tarjoaa monia etuja perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Kun tämä yhdistetään ABB:n laajaan tuotevalikoimaan, saadaan aina optimaalinen kokoonpano.

Edut
 • Tuotenimikkeistön pienempi määrä mahdollistaa logistiikan optimoinnin ja vähentää nimikkeistön hallinnointia
 • Samoja tuotteita voidaan käyttää maailmanlaajuisesti: 100-250 V:n AC/DC-ohjattu kela sopii kaikkiin vakioverkon jännitteisiin
 • Kelan energiankulutus on vähentynyt 80 % perinteiseen kelanohjausratkaisuun verrattuna
 • Varmista keskeytyksetön toiminta AF-teknologian korkealla ohjausjännitteen muutosten sietokyvyllä
 • AFz-ratkaisu suoraan logiikkaohjaukseen, ilman välireleitä

Ominaisuudet

 • Jopa 560 kW – 400 V AC-3 ja 2 650 A – 690 V AC-1
 • 4 kelajännitealuetta kattavat alueen 24-500 V AC ja 20-500 V DC
 • Ruuvi-, jousi- ja rengasliittimet
 • Sisäinen ohjauspiirin häiriösuojaus, kontaktorin avautuessa ohjauspiiriin ei synny häiriöitä
 • Valmiit liitin- ja lukituspaketit mahdollistavat suunnanvaihto- ja tähtikolmiokäynnistimien helpon, nopean ja varman kokoamisen
 • Peili- ja mekaanisesti yhdistetyt apukoskettimet.

Tarvitsetko lisätietoa?

Ajankohtaista

Tuotetiedot ja dokumentit

Tuotetiedot
Dokumentit
AF-kontaktori (3D-näkymä)
AF-kontaktori (Laajennettu näkymä)
Työkalut
Loading documents

Luotettava kaikissa verkoissa

AF-kontaktorin sisäinen elektroninen järjestelmä korjaa AC- tai DC-ohjauspiirijännitteen kelaan käytettävän DC-ohjausjännitteen mukaiseksi. Kontaktoria käytetään turvallisesti aina optimaalisissa olosuhteissa, jolloin se on lähes meluton.

Neljä kelaa koko jännitealueelle

AF-kontaktorissa on sekä AC- että DC-tuki. Toiminnallisuus tehostuu koko AF-kontaktorisarjan myötä. Verrattuna perinteiseen sarjaan tuotevarianttien kokonaismäärä vähenee silti 90 %. 24 V AC:n ja 20 V DC:n sekä 500 V AC/DC:n välisen jännitealueen kattamiseen tarvitaan vain neljä kelaa.

Laaja ohjausjännitealue

Perinteistä kontaktoriteknologiaa käytettäessä eri verkkojännitteisiin tarvittiin eri kontaktorit. AF-kontaktorin laajan käyttöalueen ansiosta sitä voidaan käyttää sekä Euroopassa, Aasiassa että Pohjois-Amerikassa. AF-kontaktorisarjan yleisin laajajännitteinen kela sopii ohjausjännitteille: 100–250 V, AC/DC, ja 50/60 Hz.

Sisäänrakennettu häiriösuojaus

Perinteisessä kontaktoriteknologiassa on suositeltavaa käyttää ulkoista häiriösuojausta. Tämän lisävarusteen hinta voi olla jopa puolet itse kontaktorin hinnasta.

AF-teknologian myötä kontaktori huolehtii ylijännitteestä itse, eikä ylijännite koskaan pääse ohjauspiiriin. Enää ei tarvitse ajatella häiriösuojausta tai itse ylijännitettäkään. Pienempi virheiden mahdollisuus ja yksi tuote vähemmäni.

Select region / language