Tokozott kapcsolók

Az ABB tokozott terheléskapcsolói használhatóak energiaelosztásra (üzemekben, iroda- és lakóépületekben), motorok helyi leválasztására és főkapcsolóként is. Az EN 60204 szabvány előírásai alapján minden egyes betáplálást egy kézi működtetésű terheléskapcsolóval kell ellátni és a terhelést megbízhatóan le kell tudnia választani a villamos hálózatról. Az ABB tokozott terheléskapcsolói ezen előírásoknak megfelelően kerültek megtervezésre és tesztelésre, egyúttal teljesítik az IEC60947-3 szabvány előírásait.

A tokozott terheléskapcsolók egyszerűen telepíthetők és biztonságosan használhatók ipari, közösségi vagy lakossági épületekben. A működtető kar által jelzett állás minden pillanatban megbízhatóan jelzi a kapcsoló állását, és a kar OFF állásban lakattal látható el. Az ABB terheléskapcsolással kapcsolatos tapasztalata garantálja a hosszú idejű és biztonságos használhatóságot.

A terheléskapcsolók, biztosítós kapcsolók, kamrás kapcsolók és biztonsági kapcsolók széles választéka elérhető műanyag, alumínium ötvözet, acéllemez és rozsdamentes acéllemez tokozatban, 16-1600 A tartományban.

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Hírek

Ajánlatunk

Kapcsolódó termékek

Select region / language