Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

ABB Update Event 2019

Let's connect to the future | Terugblik

Een terugblik op twee geslaagde dagen

Het zit er alweer op, het ABB Update Event is een feit en mag met recht een succes genoemd worden. Professionals in de bouw en industrie wisten op 13 en 14 maart de weg naar Nieuwegein te vinden. En werden getrakteerd op inspirerende kennissessies, bijzondere belevingen, baanbrekende innovaties en volop netwerkmomenten.

Alle ontwikkelingen kwamen voorbij. Duurzaamheid en energieneutraal wonen en werken bijvoorbeeld. Maar ook intelligentie in gebouw en industrie, en slimmer, veiliger en energie-efficiënter werken in de branche. Aan de hand van tal van praktijkvoorbeelden, live demonstraties, slimme stappenplannen en boeiende toekomstvisies, ontdekten bezoekers hoe deze trends zich in de praktijk vertalen en waar kansen liggen. Om vervolgens aan het einde van de dag weer helemaal up-to-date huiswaarts te keren.


Impressie van het event

Wilt u een indruk krijgen van twee enerverende dagen vol met inspirerende kennissessies, bijzondere belevingen en baanbrekende innovaties? Bekijk snel de video met een impressie van het Update Event 2019!


terugblikvideo

Share, interact, meet & learn

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact