Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Win een onvergetelijke nacht in de JEE-O Golden Suite op Papendal

In Papendal, het hoofdkwartier van Team NL staat straks de mooiste hotelkamer van Nederland. De JEE-O Golden Suite op Papendal is voor winnaars. De goudenmedaillewinnaars van Tokyo 2021 mogen hier slapen, en de suite is ook te boeken voor iedereen die zich een winnaar voelt! ABB reserveerde alvast een overnachting à twee personen. En die kun jij winnen, inclusief een Breakfast of Champions!

Meedoen is eenvoudig: volg tijdens de Olympisch Spelen (23 JUL – 08 AUG 2021) de Busch-Jaeger LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/company/busch-jaeger-elektro-gmbh/ Uit al deze nieuwe volgers trekken we twee winnaars. Doen dus!

Doe je mee aan de winactie, dan ga je automatisch akkoord met de gestelde actievoorwaarden


Team NL Hoofdkwartier

Papendal kent iedereen als het hoofdkwartier van Team NL. De plek waar de absolute Nederlandse sport-top slijpt aan vaardigheden en zich voorbereidt op de maximale prestatie, zoals de Olympische Spelen. Laurens van Waardenburg, Event Manager Papendal: “Alles wat we doen hier heeft te maken met sport. En dat verbinden we ook aan zakendoen en ondernemen. We houden congressen en events. We runnen een eigen hotel met 150 kamers dat we inzetten voor bezoekende topsporters en dat ook open is voor zakelijke gasten en geïnteresseerden. Met Lammert hebben we al een jarenlange relatie en toen hij zijn ideeën deelde voor de Golden Suite waren we er snel uit: We gaan ervoor! En dat doen we met het best mogelijk team natuurlijk!”

 

Een ruimte die prikkelt

Lammert Moerman, oprichter en creatief brein achter het exclusieve badkamer- en kranenmerk JEE-O: “Met de suite willen we een unieke beleving neerzetten. Een ruimte die je energie brengt, die je verbaast en prikkelt en die op een fraaie manier verwijst naar sport en prestatie. Daarvoor brengen we het beste wat we hebben en zorgen we dat alle details zoals kranen, armaturen en accessoires zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. Er komt ook een unieke wanddecoratie gemaakt uit medailles van diverse goudkleuren.”

Nieuwste innovatie in smart control

“Papendal benaderde ons voor het inbrengen van een stuk intelligentie”, zegt Ron van de Beek, Segment Marketeer bij ABB, “Uiteraard waren wij direct enthousiast. We hebben het project aangegrepen om onze laatste innovatie te lanceren: Busch-Tacteo® schakelmateriaal en bedieningselementen uit hoogwaardig gekleurd glas. Alle elementen zoals klimaat, verlichting, audio, zonwering, toegang zijn bovendien met elkaar verbonden via KNX. Hiermee realiseren we intelligente sturing via voorgeprogrammeerde scènes.”

 

Compleet scène-gestuurd

De technologie lijkt misschien ingewikkeld, maar de bediening is kinderlijk eenvoudig. Gasten kunnen met een druk op de knop een scène starten, zoals ‘film kijken’ waarbij de zonwering omlaag gaat, de verlichting wordt gedimd en de temperatuur aangenaam. Werken, lezen, etc. hebben vergelijkbare scènes. Gasten bedienen dit naar wens met smartphone, bedieningspaneel of met de slimme Busch-Tacteo® tasters (schakelaars). KNX maakt het gemakkelijk om in de toekomst allerlei extra functies toe te voegen zoals koppeling met het boekingssysteem, toegangscontrole, noem maar op.” 

De JEE-O Golden Suite op Papendal zal begin september haar deuren openen om de eerste gouden medaillewinnaars van Tokyo 2021 een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Wie dat zijn gaan we zien tussen 23 juli en 8 augustus.

 

Meer weten over Busch-Tacteo® en KNX?
Vraag naar: Ron van de Beek via ron.beek@nl.abb.com of 06-51355814.