Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

ABB EP, just one call away!

Introductie centraal telefoonnummer 088 - 2600 900

Snel antwoord op uw vraag. Direct weten wat de prijzen en levertijden zijn. Eenvoudig in contact komen met de juiste specialist. ABB Electrification Products werkt voortdurend aan de verbetering van de dienstverlening.

Daarom introduceren wij ABB EP, just one call away! Vanaf 1 oktober kunt u met alle vragen (technisch, commercieel en algemeen) terecht bij ons centrale telefoonnummer: 088 - 2600 900


De juiste specialist
Via het centrale telefoonnummer komt u direct terecht bij een ervaren medewerker. Deze kan uw vragen over ABB, VanLien en Busch-Jaeger direct beantwoorden of u in contact brengen met de juiste specialist. U hoeft niet te zoeken wie u het beste kan helpen, dat doen wij voor u!

Keuzemenu
Om uw vragen zoveel mogelijk in goede banen te leiden, werken wij met een kort keuzemenu. Zo vindt u onder ‘Toets 1’ de juiste medewerker voor uw vragen over lopende orders, prijzen en levertijden. Onder ‘Toets 2’ helpen wij u verder met technische vragen of een offerte. En via ‘Toets 3’ kunt u een terugbelverzoek voor een medewerker achter laten.

Tip: Sla 088 - 2600 900 op in uw telefoon! Zo is onze service echt ‘just one call away’.