Tools en Checklists

VanLien/ABB Noodverlichting wijst de weg

Praktische aanpak met Checklist Pragmatisch Programmeren 

Een goed ingerichte noodverlichtingsinstallatie begint bij een praktische aanpak. Hiervoor zijn veel gegevens nodig die vaak niet of nauwelijks voorhanden zijn. Omdat een project nog op de tekentafel ligt, bijvoorbeeld. Zo ontbreekt het ontruimingsplan vaak en/of mist de bezettingsgraad van de ruimtes. Zodra een plan moet worden aangeboden, is deze basisinformatie noodzakelijk. Want alleen daarmee kunt u bepalen waar en welk type noodverlichtingssysteem in uw situatie nodig is.

De NVFN (Vereniging Professionals in Noodverlichting) heeft hier iets slims op bedacht: de Checklist Pragmatisch Projecteren. Met deze checklist als leidraad ziet u aan welke wettelijke eisen, normeringen en specifieke klantwensen u moet voldoen. Daarnaast helpt deze checklist de markt in een eenduidige werkwijze. ABB werkt standaard met deze Checklist Pragmatisch Projecteren van noodverlichting.

Goede informatie en een duidelijk stappenplan leiden naar een praktisch projectieontwerp dat voldoet aan zowel wettelijke regelgeving als uw wensen.

De Checklist Pragmatisch Projecteren

ABB training Pragmatisch Projecteren

Hulp of advies nodig bij het realiseren van uw project?

Femke wijst de weg

Select region / language