Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

ABB werkt met Checklist Pragmatisch Projecteren van noodverlichting

Om een noodverlichtingsinstallatie goed in te richten, is een pragmatische aanpak nodig. Hiervoor zijn veel gegevens nodig die er in de praktijk echter vaak niet of onvoldoende zijn, bijvoorbeeld omdat een project nog op de ‘tekentafel’ ligt. Zo ontbreekt vaak het ontruimingsplan en/of is de bezettingsgraad van de ruimtes niet aangeven. Om te weten waar noodverlichting noodzakelijk is, en ook welk type noodverlichtingssysteem, is basisinformatie nodig op het moment dat een plan aangeboden moet gaan worden.

De NVFN (Vereniging Professionals in Noodverlichting) heeft hier iets slims op bedacht: de Checklist Pragmatisch Projecteren. Door deze als leidraad te nemen wordt duidelijk aan welke wettelijke eisen, normeringen en specifieke klantwensen moet worden voldaan en ontstaat er een eenduidige manier van werken in de markt. ABB werkt met deze checklist. 

Door gebruik te maken van goede informatie en een duidelijk stappenplan kan op een pragmatische wijze een projectie gemaakt worden die voldoet aan de regelgeving en uw wensen. 

De Checklist Pragmatisch Projecteren

DOWNLOAD HEM HIER

ABB training Pragmatisch Projecteren

Meer weten over Pragmatisch Projecteren van noodverlichting?

GEEF U NU OP