Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Brandwerende centraaldoos CHP60 BW voor holle plafonds

Optimaal brandveilig en geschikt voor zowel conventioneel als stekerbaar installeren

Voldoe met de CHP60 BW eenvoudig aan alle eisen

ABB introduceert de brandwerende variant van de CHP60, de CHP60 BW. Een centraaldoos waarmee je heel eenvoudig plafonds met houten rachelwerk of metalen studprofielen brandvertragend maakt. Geschikt voor woningbouw- en utiliteitsprojecten. En met twaalf buisinvoeren voor zowel conventioneel als stekerbaar installeren.

De invoeren zijn geschikt voor buizen van 16, 19 en 20 mm en per zijde kunnen alle drie de buisinvoeren gebruikt worden voor stekerbare toepassingen. Hiervoor is een kabelinvoer beschikbaar, de CHP60 K. De centraaldoos is daarnaast voorzien van extra veel binnenruimte en er is een luchtdicht insert beschikbaar om de ruimte onder de doos af te dichten.Het beste van twee werelden: installatiegemak en veiligheid

Met de brandwerende variant van de CHP60 speelt ABB actief in op de toenemende vraag naar brandwerende en efficiënte oplossingen voor de bouw. De CHP60 BW biedt namelijk net als de reguliere centraaldoos volop installatiegemak en -snelheid, die in de tijd van nu essentieel zijn. Maar het belangrijkste is nog wel het eenvoudig te behalen brandveilige resultaat.

Meer weten

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact