Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Download nu het gratis Innovatie Magazine

En ben morgen al klaar voor de toekomst

Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie, vervult ABB vandaag de dag een leidende rol op het gebied van elektro-installatietechniek. Met baanbrekende technologieën die zijn ontworpen om het wonen, werken, vervoer en leven makkelijker, veiliger en duurzamer te maken. En die daarmee vandaag al de basis vormen voor de Smarter Homes, Smarter Buildings en Smarter Mobility van morgen. 

In ons spiksplinternieuwe Innovatie Magazine hebben we de belangrijkste innovaties voor u verzameld. Aan bod komen onder andere huis- en gebouwbesturing, energiebeheer en noodverlichting, maar ook BIM, verdeelsystemen en laadstations. En natuurlijk onze ‘Mission to Zero’, die staat voor onze ambitie om als vooraanstaand technologisch bedrijf nieuwe wegen in te slaan op het gebied van energie-efficiëntie. 

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Weten wat speelt en ontdekken wat de toekomst voor ons in petto heeft? Als gebouweigenaar, facility manager, installateur, system integrator, adviseur of architect? Download dan direct de digitale versie van het Innovatie Magazine.

Download digitale versie

Digitale versie

Aanvraag papieren versie

Papieren versie