Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

U kunt deze pagina bekijken in:

GE Industrial Solutions is now ABB

Het beste van twee werelden

In de afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de invulling van ABB Industrial Solutions. Dat heeft geleid tot een gecombineerd aanbod van diverse producten en service-oplossingen voor verschillende marktsegmenten. Met deze gecombineerde oplossingen realiseren we een betrouwbare elektrische infrastructuur voor iedere toepassing, waarbij veiligheid in het gebruik voorop staat.

Dankzij het gecombineerde productportfolio van GE en ABB heeft u een aanspreekpunt om een betrouwbare, veilige en intelligente elektrische infrastructuur te realiseren. Dit realiseren we door hardware, software en services van de verschillende disciplines te combineren. 

Natuurlijk is een belangrijk onderdeel van de integratie-inspanning het verbeteren van de klant- en partnerervaring.  Dit maakt een uitgebreid ondersteuningsaanbod mogelijk, zoals aangepast ontwerp en geconfigureerde oplossingen. Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op. 

Wilt u direct meer informatie? Klik dan door naar onderstaande URL’s om meer te weten te komen over het beste van twee werelden.

www.be.geindustrial.com
www.abb.be/lowvoltage