Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Tijdelijke levering 1-fase groepenkasten met kamrail

Binnen ABB streven we altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit, zowel in onze producten als in de service richting onze klanten. Voor onze producten zijn we deels afhankelijk van externe leveranciers die onderdelen aan ons leveren. Problemen die zich voordoen bij dergelijke leveringen proberen we in overleg met de leverancier altijd zo efficiënt mogelijk op te lossen, zodat u als klant daar zo min mogelijk nadelige gevolgen van ondervindt. 

Op dit moment ondervinden we leverproblemen bij één van onze toeleveranciers voor de Busboards®. Daarbij kunnen we de situatie niet geheel oplossen zonder dat het impact heeft op uw mogelijke orders. In deze brief leest u met welk alternatief we de tijdelijke situatie opvangen, zodat u uw projecten gewoon uit kunt blijven voeren.


Kamrail i.p.v. Busboard® in 1-fase kast


De leverproblemen hebben tot gevolg dat wij tijdelijk geen 1-fase kasten met Busboards® kunnen leveren, m.u.v. de flexibele ‘30-ers. Om u toch te voorzien van een oplossing worden de 1-fase kasten met een kamrail geleverd. Dat betekent ook dat er andere componenten gebruikt moeten worden voor de totale opbouw van de kasten. Naar verwachting zijn de leverproblemen medio 2022 opgelost en kunnen de 1-fase kasten vanaf die tijd weer in de reguliere samenstelling met Busboard® geleverd worden.Voor de volledigheid vermelden wij u dat deze situatie alleen betrekking heeft op de 1-fase kasten en dus niet op de overige kasten. De overige kasten zijn normaal leverbaar zoals u dat van ons gewend bent. U zult begrijpen dat losse Busboards® en lege kasten met Busboards® tijdelijk niet leverbaar zijn.

 

Wat betekent dit concreet voor u?


Orders voor 1-fase kasten worden vanaf januari automatisch omgezet naar de alternatieve samenstelling. In het hiernaast getoonde document vindt u een artikeloverzicht van de betreffende 1-fase kasten, de bestelnummers en prijzen blijven ongewijzigd. Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met uw reguliere contactpersoon van ABB. 

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. We stellen alles in het werk om u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn en houden u op de hoogte van relevante ontwikkelingen rondom de levering van de Busboards®.  
  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact