Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Wat voor weer wordt het vandaag?

Hoera, het is lente! Vier seizoenen lang, onder alle omstandigheden veilig en betrouwbaar schakelen? Dat kan. Vertrouw op de waterdichte producten van ABB. Oplossingen voor buiten in de tuin, in de garage of productiehal. Aan u de keus.

ONE20 werkschakelaars
Een waterdicht aanbod

ABB heeft een serie werkschakelaars geschikt voor alle soorten installaties. Regen of zonneschijn: de ONE20 is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Alle schakelaars worden stuk voor stuk getest en goedgekeurd voordat ze de fabriek verlaten. De hoogwaardige kunststof behuizing is bestand tegen veroudering en UV-straling wat breuk voorkomt. De meegeleverde wartels zorgen  voor een snelle en eenvoudige installatie. De ONE20 is waterdicht IP67 en dus geschikt voor binnen en buiten gebruik. De schakelaar is in UIT-stand met drie sloten te vergrendelen om de veiligheid van personen te garanderen bij onderhoud of service.

Fietsoplaadpunt
Spatwaterdichte oplossing voor e-bikes

Het opbouwprogramma ocean® van Busch-Jaeger biedt ook wandcontactdozen als fietsoplaadpunt. Deze spatwaterdichte wandcontactdoos met randaarde biedt een verhoogde aanraakbeveiliging en heeft een opvallend groen klapdeksel met opdruk. Het fietsoplaadpunt is bij uitstek geschikt voor horecagelegenheden. Iets eten of drinken in een café of restaurant terwijl de elektrische fiets wordt opgeladen. Daarnaast zijn er talrijke andere plaatsen denkbaar: van  (betaalde) fietsenstallingen in stadscentra tot fietsenkelders bij appartementen. Of in schuur of berging bij eengezinswoningen. De kabelinvoer van het fietsoplaadpunt kan naar keuze aan de boven- of onderzijde worden uitgevoerd. Het fietsoplaadpunt is zowel in een 1-voudige als in een 3-voudige (IP44) ocean® alpinwit uitvoering leverbaar.

Kabeldoos 3665
Klemvast en razendsnel!
Met innovatieve kabelvergrendeling die een tijdwinst tot 70% oplevert t.o.v. een traditionele kabeldoos met wartel (IP65)
− Innovatieve kabelvergrendeling met trekontlasting
− Tien elastische doorsteekvliezen
− Grote lasruimte: 120 x 120 x 60 mm
− Montage deksel en kabelvergrendeling zonder gereedschap
− Voorzien van schrijfvlakken
− Geschikt voor gootmontage met behoud van IP65

Kabelmof KM8/16
Uw tuinklus zo geklaard
Met de kabelmof KM8/16 is een tuinklus zo geklaard en heeft u altijd een bruikbare mof bij de hand.
− Te gebruiken voor een doorvoer, aftak T- of Y-mof
− Geschikt voor het verlengen van de kabel, kabeldiktes van 8 t/m 14,5 mm
− De bijzondere achthoekige vorm bidet extra werkruimte
− De lassen kunnen buiten de doos worden gemaakt
− Inzetstukken hoeven niet op maat gemaakt te worden

Meer weten