Actief betrokken bij artikelbestanden

2BA
ABB speelt een actieve rol bij het tot stand komen van het 2BA artikelbestand. 2BA, dat staat voor BestandsBeheer Artikelen, houdt zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de installatiebranche. Verreweg de meeste van onze producten zijn opgenomen in dit bestand. Via een abonnement kunt u de gevulde artikelbestanden in hun bedrijfsvoering gebruiken. De bestanden zijn online via internet te raadplegen. Het artikelbestand beschikt bovendien over een uitgebreid zoeksysteem. Zo kunt u zoeken op een (deel van een) artikelnaam, een (deel van een) typenummer, leverancier, bestelnummer, EAN-code of producent. 

Artikelbeheer.nl
Altijd de meest actuele productinformatie tot uw beschikking. Naast 2BA publiceert ABB zijn data ook op Artikelbeheer.nl om zo een nog bredere doelgroep te bereiken. Op Artikelbeheer.nl vinden aannemers en installateurs eenvoudig en snel de artikelen, prijzen en productinformatie voor hun calculaties, projecten en offertes, uit een aanbod van meer dan 12 miljoen artikelen bij de groothandels en fabrikanten van hun keuze.

Bent u geïnteresseerd in het 2BA- of Artikelbeheer.nl artikelbestand van ABB? Dan kunt meer informatie vinden op de website van 2BA en Artikelbeheer.nl of u neemt contact op met uw contactpersoon bij ABB.

Neem contact met ons op

Afdeling e-Business
E-mail: ebusiness@nl.abb.com

Overige categorieën

Select region / language