Waarom moet ik mijn groepenkast registreren?

Thuis wilt u zich veilig kunnen voelen, ook voor wat betreft uw elektrische installatie. Daarom biedt ABB u de mogelijkheid om uw nieuwe of bestaande groepenkast te registeren, met alle voordelen van dien.

Zo ontvangt u maar liefst 8 jaar extra productgarantie op uw nieuwe ABB-groepenkast, krijgt u twee keer per jaar informatie over veiligheid in en rondom uw groepenkast en hebt u er verder geen omkijken naar. En mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan komt u snel en gemakkelijk in contact met uw eigen, erkende installateur.

Dat maakt dat u nu en in de toekomst gegarandeerd bent van een veilige stroomvoorziening bij u thuis.

Tien goede redenen om uw groepenkast te registreren

  1. U ontvangt maar liefst 8 jaar extra productgarantie op uw nieuwe ABB-groepenkast.
  2. Alle ABB-groepenkasten die via de configuratietool zijn samengesteld, voldoen aan de NEN1010-norm en zijn voorzien van KEMA-KEUR. Dit Nederlandse keurmerk garandeert uw veiligheid en juist om te weten te komen of dat ook geldt voor uw bestaande groepenkast, is het belangrijk deze te registreren.
  3. Alle ABB-groepenkast zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waar betrouwbare componenten van eigen merk in geplaatst zijn. Zo weet u zeker dat u over een veilige en betrouwbare groepenkast beschikt en zijn onderdelen via uw installateur makkelijk na te bestellen.
  4. U komt snel en gemakkelijk in contact met een erkende elektrotechnische installateur bij u in de buurt.
  5. Wilt u uw geregistreerde ABB-groepenkast uitbreiden, dan weet de installateur precies wat hij nodig heeft. Daarmee bespaart u de nodige installatiekosten.
  6. Ook vervanging van uw groepenkast is kinderspel dankzij registratie bij ABB. Op basis van uw huidige groepenkast, weet de installateur immers precies wat hij nodig heeft. Bovendien wordt uw groepenkast geproduceerd volgens gestandaardiseerde maatvoeringen, waardoor het eenvoudig is een bestaande kast te vervangen of uit te breiden.
  7. ABB levert uw groepenkast met een overzichtelijke indeling en een duidelijke groepenverklaring. Deze dient door uw installateur ingevuld te worden en dankzij registratie is de originele configuratie altijd terug te halen.
  8. U krijgt inzicht in de installatie en configuratie van uw groepenkast.
  9. U ontvangt een gratis veiligheidsadvies bij een bestaande groepenkast van ABB of een ander merk.
  10. Tot slot krijgt u tweemaal per jaar via e-mail een gratis veiligheidsupdate van uw groepenkast.

Genoeg redenen dus om uw groepenkast meteen te registreren; dat voelt wel zo veilig!

Select region / language