Kabelfordelingsskap og SL-tavler

ABB tilbyr gode løsninger innen lavspente energifordelinger til Everk og industrien

FastLine KO-skap
ABB sine FastLine KO-skap er utviklet for, og i samarbeide med, norske E-verk. Den pluggbare montasjen og de berøringssikre samleskinnene gjør dette til montørens førstevalg.

Det todelte kabelskapet forenkler montasjen og skapene leveres i forskjellige korrosjonsklasser / farger tilpasset kystmiljø eller innland. Det store utvalget av SLK moduler er spesielt utviklet for de norske behovene og alle klemmene er typeprøvet med den ”norske” aluminiumskabelen.

Kabeldon kabelskap
De er også designet for å gi en trygg, enkel og pålitelig lavspent-distribusjon. I tillegg til E-verk har Kabeldon også større skap hvor fokus er mer rettet mot industriapplikasjoner. Hele det elektriske systemet med samleskinner, sikringslister og tilkoblingsmoduler er IP 2x- klassifisert.

SL- tavler
Dette er frittstående fordelingstavler plassert i nettstasjon eller rom i bygg. Tavlene plasseres direkte etter E-verkets distribusjonstransformator og leveres for 230V IT eller 415V TN-C. SL tavlene leveres med samleskinner opptil 4000A Icw 50kA og leveres med tilkopling mot transformator på enten høyre/venstre side, bak eller over topp. Kan også leveres med effektbryterfelt

ZHBM sikringslastskillebrytere
Brukes hovedsakelig i frittstående SL-tavler, eller i nettstasjoner. Strømstyrke for ZHBM- lister varierer fra 160A til 1250A.

Send inn forespørsel og vi tar kontakt

Kontakt oss

Utvalg

  • Kontakt oss

    Send inn din forespørsel og vi vil ta kontakt med deg

    Kontakt oss
Select region / language