Du kan se denne siden i:

  • NO

Messeguide - ABB i-bus® KNX - Tacteo touchbrytere

ABB Tacteo gir et designmessig flott uttrykk og full kontroll. 

Dette er en touch-bryter som gir intelligent kontroll som kan tilpasses til dine individuelle behov. ABB tacteo® KNX* - touch brytere/sensorer er kapasitive kontrollelementer for intelligent bygningsautomatisering av hoteller, kontorer, sykehus og offentlige bygg. 

Fordeler og funksjoner 
Er du en arkitekt som planlegger et bygg med brukervennlig funksjonalitet og et personlig preg? Har du lyst på en moderne hjem, kontor, møterom som er like individuelt som deg? Da kan du designe KNX-sensoren med ABB tacteo® -konfiguratoren, slik du vil. Her kan navn og logo til firma legges inn, og funksjoner kan bestemmes i henhold til dine spesifikke behov og ønsker. Hver sensor blir dermed unik i design og funksjon.

Teknisk informasjon
Tacteo bryterne/sensorene har en touch skjerm som er laget av høykvalitets glass. Det gjør det enkelt og greit å holde dem rene. De egner seg blant annet meget godt for sykehus hvor desinfisering av overflater er et krav. Kontrollfunksjoner velges etter behov med tekst og ikon. Selvsagt kan man også styre temperatur, vifte, persienner, med mer. De kan også fås med spesielle funksjoner med romnummer, og statusvisning. Disse høyst særegne touchbryterne konfigureres etter ønske på Busch-Jaeger`s hjemmeside. Her får man et unikt høykvalitetsprodukt med et moderne stilrent design. 

Oppsummert:
- flott design i høykvalitetsglass 
- sett firmaets eller ditt personlig preg på bryteren. 
- unik i design og funksjon.
- kontrollfunksjoner velges etter behov

Linker

Linker

Select region / language