Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Vägguttag med USB

ABB:s patenterade vägguttag med USB gör att du inte längre måste leta efter dina laddare. På ett fast ställe i huset kan du ladda med både vanlig elkabel och med USB-kabel från en och samma enhet.

Laddning av elapparater som mobiltelefon och kamera blir nu väldigt enkelt. Laddaren är kompatibel med USB- och iPhoneapparater och olika surfplattor.

Vägguttag med USB finns i serierna Jussi och Impressivo i färgerna vit, antracit och aluminium. Du kan välja mellan 24 olika färger och material på ramen. Läs mer om detta på sidan Byt design när du vill.

USB-laddstationer

ABB erbjuder vägguttag med USB med en eller två ingångar. Dessa kan sättas i samma ram som vanligt eluttag eller strömbrytare som till exempel finns i serierna Jussi, Impressivo och Pure Ädelstål.

Oändliga möjligheter

Kombinationsmöjligheterna är många! ABB har ramar med plats för upp till fem installationsprodukter såsom dimmers, komfortbrytare, närvarodetektorer, radio och mycket mer.

Teknisk information

Vägguttag med USB

Jordat, infällt envägsvägguttag med USB-laddare. Den i vägguttaget inbyggda USB-laddaren är försedd med kontakt av A-typ och kan belastas med maxström 0,7A. Laddaren är kompatibel med USB-, iPod- och iPhoneapparater och är elektroniskt kortslutnings- och överbelastningsskyddad.

Primärt 230VAC, sekundärt 5VDC / 0,7ADC, kapslingsklass IP20. Vägguttag med USB finns i produktserierna Jussi och Impressivo. Täckramarna beställs separat.

Länkar till produktblad m.m. på installationsprodukter.se:

Jussi infällt vägguttag med inbyggt USB
Impressivo vägguttag med inbyggt USB

USB-laddstationer

För laddning av två mobila enheter via USB-kabeln. Med två USB A-typ kontakter. Med elektronisk kortslutning och överbelastningsskydd. Märkspänning: 230V ~ / 5V-, 50 Hz - 60 Hz, förbrukning i stadby 0.3W. Om ett uttag används märkström max 1400mA. Om två utgångar används märkström max 700mA per uttag.

Centrumdelarna passar även som fronter till högtalare.

Länkar till produktblad med mera på installationsprodukter.se:

Jussi USB-insats med två ingångar
Impressivo USB-insats med två ingångar
 
Jussi USB-insats med en ingång
Impressivo USB-insats med en ingång

Exempel på vägguttag med USB:

Exempel på USB-laddstationer:

Mer information

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss