Keskijännitesulakkeet ja virrankatkaisu

Enintään 40,5 kV:n keskijännitesulakkeita kutsutaan yleensä suurjännitesulakkeiksi. Niillä toteutetaan ensisijainen tai varmistava ylikuormitus- ja ylivirtasuojaus.

ABB:n valikoima sisältää sekä virtaa rajoittavat että kestoa rajoittavat puhallussulakkeet keskijännitejärjestelmiin. Sulakkeet testataan mallin ja kohdemarkkinan mukaan joko IEC- tai ANSI-standardin mukaisesti. Saatavana on kaksi kuorimateriaalia, posliini ja hartsi-lasikuitu. Molemmilla on hyvä mekaaninen kestävyys ja lämmönkestävyys.

ABB:llä on sopiva sulake jokaiseen sovellukseen. Sulakkeilla voidaan suojata jakelumuuntajia (virtaa rajoittavat ja kestoa rajoittavat), jännitemuuntajia (vain virtaa rajoittavat), kondensaattoripaketteja (virtaa rajoittavat ja puhallussulakkeet), moottoripiirejä (vain virtaa rajoittavat) ja katkaisulaitteita (vain kestoa rajoittavat).

Sulakkeita voidaan käyttää itsenäisinä laitteina tai ne voidaan yhdistää ilmaeristeiseen tai SF6-eristeiseen erottimeen.

Miksi ABB?

  • Laaja kokemus keskijännitejärjestelmäsovellusten suojausten suunnittelusta
  • Sulakkeiden käyttöympäristöjen ABB-tuotekoordinointi (ilma- ja SF6-eristeiset kuormakytkimillä, jakelumuuntajilla ja kontaktoreilla varustetut kojeistot)
  • Laaja tietämys parhaista mahdollisista suojauslaitteistoista erityisesti järjestelmien turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta

Tarjontamme

Tarvitsetko lisätietoa?

Näet nyt tarjontamme:

Lisätietoja

Loading documents

Katso myös

Select region / language