Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Suojareleiden koulutuspalvelut

ABB tarjoaa laajan valikoiman keskijänniteverkon suojareleiden käyttöön ja ohjelmointiin liittyviä kursseja. Koulutuspalvelujen avulla ammattitaito pysyy ajan tasalla.

Kouluttajat ja koulutustilat
Kouluttajat ovat ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus mm. releiden kehitystyöstä sekä teknisestä tuesta. Lisäksi kouluttajilla on viimeisimmät tiedot tekniikasta ja tuotteista. Kouluttaja ohjaa osallistujia ja antaa heille käytännönläheisiä harjoitustehtäviä olennaisimpien taitojen oppimiseksi.

Koulutustiloissa on kaikki oppimiseen tarvittavat laitteet ja ohjelmistot. Oikeita suojareleitä ja -ohjelmistoja käytetään yhdessä prosessia simuloivien laitteiden kanssa. Näin oppimisympäristö on todenmukainen ja samanaikaisesti myös harjoittelun kannalta turvallinen.

Kurssit
Kurssiaineistoja kehitetään jatkuvasti ja ne sisältävät sekä teoriaopetusta että käytännön harjoituksia. Kaikkiin harjoituksiin annetaan vaihekohtaiset ohjeet, joita on helppo seurata.

Jos sinulla on erityisvaatimuksia esimerkiksi koulutuspaikan tai aikataulun osalta, voimme tarjota räätälöityä koulutusta.

Miksi ABB?  

  • Valmistajan kehittämät koulutuspalvelut
  • Koulutus on käytännönläheistä ja ongelmanratkaisuun keskittyvää
  • Myös asiakaskohtaiset koulutukset
  • Kustannustehokkaat koulutusratkaisut voidaan liittää osaksi palvelusopimusta

Tarvitsetko lisätietoa?

Loading documents

Katso lisätietoja