PCM600 védelem és mezővezérlő konfigurációs szoftver

Az átviteli és elosztó alkalmazásokban található ABB védelmi és vezérlő intelligens elektronikus eszközök (IED) teljes életciklusa alatt szükséges, változatos funkcionalitásokat biztosító, szoftvereszköz

Az IEC 61850 kompatibilis PCM600 szoftver leegyszerűsíti engineeringet és lehetővé teszi az egyéb IEC 61850 szerinti eszközökkel történő információcserét. A valódi rendszertopológiát tükröző hierarchikus alállomási modell lehetővé teszi az villamos hálózat védelmeivel és mezővezérlőivel kapcsolatos információk hatékony áttekintését és szerkesztését. A PCM600 hatékony kezelőfelületet biztosít az ABB intelligens elektronikus eszközök (IED) kezelésére az alállomáson azok teljes életciklusa során, a tervezéstől az üzemeltetésig.

A PCM600 szoftver az alábbi, Kapcsolódó ajánlat címsor alatt található linken keresztül tölthető le. A link az ABB alállomás automatizálási szoftver könyvtárhoz vezet. Regisztráljon felhasználóként, hogy közvetlenül e-mailben kapja meg az aktuális híreket és frissítéseket, például az új PCM600 változatra vonatkozó információkat.

Főbb tulajdonságok:

  • a PCM600 az ABB egyedülálló Connectivity Package koncepcióját alkalmazza
  • különböző kommunikációs protokollok konfigurációja
  • Teljeskörű IED konfiguráció
  • egyszerű és hatékony IED engineering
  • egyszerűen használható eszközökből álló konfiguráció, amely lehetővé teszi a be- és kimenetek, valamint a jelzések hozzárendelését.


Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Loading documents

Kapcsolódó ajánlatunk

Select region / language