Global site

Az ABB weboldala cookie-kat használ. A weboldalunkat látogatók elfogadják a cookie-k használati feltételeit. Tudjon meg többet

Középfeszültségű gázszigetelésű kapcsolóberendezések

A különféle alkalmazásokhoz illő gázszigetelésű technológián alapuló világszínvonalú primer és szekunder kapcsolóberendezések 40 kV-ig.

Az ABB szekunder és primer elosztáshoz a középfeszültségű gázszigetelésű kapcsolóberendezések (GIS) széles választékát kínálja.

A szekunder gázszigetelésű kapcsolóberendezések az elmúlt 20 év során jelentős fejlesztéseken mentek keresztül, amelynek eredményeként nőtt a berendezések funkcionalitása és csökkentek a méretei. Az ABB körhálózati és szekunder kapcsolóberendezései a jövő elosztóhálózataiban való felhasználásra készülnek. Különféle alkalmazásokban, például kompakt szekunder alállomásokban, kis ipari létesítményekben, megújuló energiaforrásokat hasznosító üzemekben vagy az infrastruktúrában való használatra tervezik őket.

A rugalmas kombinálhatóság, megbízhatóság, rendelkezésre állás és gazdaságosság azok a jellemzők, amelyek az iparban és az áramszolgáltatói területeken tevékenykedő ügyfeleink számára megkönnyítik a ZX sorozatú primer gázszigetelésű termékek melletti döntést. A hagyományos technológiai megoldásokkal együtt, a digitális védelmi- és vezérléstechnika, a szenzorok és az egyszerű plug-in csatlakoztatási módok alkalmazása a ZX rendszereket kiemelten alkalmassá teszi a jövőbeli felhasználáshoz.

Miért az ABB?

  • Megoldások mindenféle alkalmazáshoz
  • A nagyfeszültségű rész teljesen független a környezeti hatásoktól
  • Magas szintű megbízhatóság és nagyobb személyi biztonság
  • Legnagyobb rendelkezésre állás minimális karbantartási követelmények mellett

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Ajánlatunk

Ajánlatok:

Tudjon meg többet