Valverktyg för reläskydd, styrskåp och sensorer

Med produkvalsverktyget PST (Product Selection Tool) kan du enkelt välja ut och specificera ur hela erbjudandet för distributionsautomatisering för både IEC och ANSI, sensorer för gasisolerade (GIS) och luftisolerade (AIS) ställverkstillämpningar för mellanspänning samt smarta styrskåp.

valverktyg

PST gör det lätt och smidigt att kontakta ABB, eftersom du kan begära offert utan att behöva ange mottagarens e-postadress. Det är särskilt praktiskt när du inte redan har en etablerad kontakt hos ABB. Om du vill begära en offert markerar du produkten, skapar en unik orderkod med produktkonfiguratorn, lägger produkten i kundvagnen och trycker på knappen 'Request Quotation'.

Den interaktiva produktkonfiguratorn gör PST till ett utmärkt verktyg för att konfigurera din unika produkt, utan risk för konfigurationsfel. Det är lätt att få tillgång till prisinformation och göra jämförelser.  

Genom att trycka på knappen 'Send email to' kan du praktiskt dela konfigurationen med till exempel dina kolleger som diskussionsunderlag.

’Kopiera produkt’ kopierar specifikationen för den unika produkten i din kundvagn så att du smidigt kan överföra den till din egen dokumentation.

PST gör det också enkelt att komma åt den senaste produktversionen och produktinformationen. Det gör verktyget både snabbt och enkelt att använda.

Vill du ha produktinformation eller service?

Loading documents
  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language

Populära länkar