Mobila krossar

Öka effektiviteten och förläng krossens livslängd

Våra lösningar för elektrifiering och automation garanterar dig ett toppmodernt system och en lösning som utökar funktionaliteten och förlänga livslängden på din utrustning, samtidigt som värdet på din investering ökar. Vi fokuserar på att ta de steg som krävs för att uppgradera system och utrustning, och samtidigt integrera befintliga och nya system och komponenter.

Vill du ha produktinformation eller service?

Vårt erbjudande

Positioning


Det är viktigt att dumpningsenheterna är rätt placerade på både upptags- och uppsamlingsplatsen för att säkerställa kvaliteten på materialet. Sensorer används för att exakt mäta positionen på enheterna, i förhållande till andra enheter och öppna områden, för att säkerställa fullständig kontroll. Vår metodik innefattar fyra områden för positionering:

  1. Absolut kodare för att mäta positionen (drivning, svängdriv, bomvinkel)
  2. RFID (Radio Frequency IDentification) för att lokalisera position eller kontrollera och kalibrera absolut kodares positioneringsvärden
  3. Streckkodsmätare för positionering
  4. GPS applikationer
  5. Radar-lösningar

Kraftförsörjning och elektrifiering


Stora mekaniska och elektriska installationer påverkar effektiviteten i en gruva. Våra ingenjörer säkerställer att rätt teknik och rätt produkter används för att erbjuda maximal energibesparing. Baserat på årtionden av erfarenhet, väljer vi rätt kabeldimensioner och planerar layouten för smidig driftsättning. Vårt mål är att minska energiförbrukningen - besparingar som kommer att fortgå under anläggningens hela livstid.

Instrumentering


Maskiner arbetar under tuffa förhållanden och kräver lösningar för instrumentering som är certifierade enligt internationella standarder. ABB:s beprövade sensorteknik uppfyller dessa normer och är speciellt utformad för att fungera i tuffa miljöer. Vår mycket noggranna sensorteknik ger exakta mätvärden och levererar konsekvent rätt data till det operativa systemet.

Motorer och drivsystem


En skophjulgrävare är en komplex maskin med många rörliga delar, inklusive en bom som måste kunna svänga och höjas, larvfötter för att flytta grävmaskin framåt, och ett skovehjul som snurrar. Alla dessa rörelser kräver motorer och drivsystem. Våra experter ser till att båda dessa system är korrekt dimensionerade för att ge den kraft och kontroll som krävs för tillämpningen.
Select region / language

Populära länkar