Nagyfeszültségű moduláris indukciós motorok

Az ABB nagyfeszültségű moduláris indukciós motorjait úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb teljesítménnyel, megbízhatósággal és rendelkezésre állással működjenek a legnehezebb, kihívásokkal teli technológiák esetében is.

Minden ABB nagyfeszültségű moduláris indukciós motort egyedileg gyártanak az adott megrendelő pontos igényeihez és az adott alkalmazáshoz igazodva. A villanymotor iparág legsikeresebb moduláris platformjából épített részeket úgy terveztük, hogy azok a nehéz alkalmazási követelmények széles skálájához igazodjanak, miközben elég rugalmasak legyenek ahhoz, hogy nagymértékben specifikus konfigurációkhoz lehessen illeszteni őket.

A nagyteljesítményű motorok többféle opcióval, burkolattal és hűtési móddal rendelhetők; megfelelnek minden nemzetközi szabványnak; optimalizálva vannak a frekvenciaváltós használathoz; a legszigorúbb vizsgálati eljárásoknak is megfelelnek a gyártás minden fázisában, és a lehető legszélesebb skálájú alkalmazásokhoz konfigurálhatók – a szivattyúktól, ventilátoroktól és kompresszoroktól a fúvógépekig, szállítóművekig, törőgépekig és hajó hajtóművekig.

Hírek

Loading documents
Select region / language