ABB indgår partnerskab med Samsung Electronics for at fremme teknologi til intelligente bygninger

ABB indgår partnerskab med Samsung Electronics for at fremme teknologi til intelligente bygninger

• Virksomhederne vil udvikle helhedsorienteret energistyring, der kan reducere CO2- og energiregninger i bolig- og erhvervsbygninger

• Samarbejdet understøtter ABB's ambition om at tilbyde beboere og ejere af ejendomme åbne teknologiløsninger

• En one-stop-shop for produkter og support vil give større enkelhed for byggefirmaer og ejendomsudviklere

I et globalt partnerskab vil ABB og Samsung Electronics udvikle teknologier til energibesparelse, energistyring samt internet of things (IoT) tilslutning til både bolig- og erhvervsbygninger. Bygninger genererer næsten 40 procent af de årlige globale CO2-emissioner1, og ambitionen for partnerskabet er at opbygge en langsigtet relation til udvikling af løsninger inden for smart teknologi, smart styring og smart udstyr.

Samarbejdet vil gøre det muligt for Samsung og ABB at give kunderne endnu bedre adgang til teknologier til automatisering af hjemmet og bedre styring af enheder, samtidig med at det vil gøre det lettere at flytte el-belastningen. Smarte hjem bruger mange tilsluttede enheder og apparater, der bliver integreret gennem et centraliseret system for at spare penge, tid og energi. Ved at forbinde Samsung‘s SmartThings applikation og ABB's løsninger til automatisering af hjemmet vil beboerne f.eks. kunne overvåge og administrere deres hvidevarer samt gas- og røgsensorer, energi-, sikkerheds- og komfortsystemer fra en enkelt applikation. Proaktiv styring af f.eks. opvaskemaskiner og vaskemaskiner, så de kører uden for spidsbelastningsperioder, vil optimere el- nettet og resultere i lavere energiomkostninger.

  • Complete connection via a single application
  • Energy/CO2 & cost savings

Mike Mustapha, direktør for ABB Smart Buildings, siger: "Vi forestiller os en fremtid, hvor vores kunder får betydelige CO2- og energibesparelser ved, at vi forbedrer deres adgang til fuldt integreret og helhedsorienteret, intelligent bygningsteknologi yderligere. Partnerskabet med en stor innovativ teknologisk leder som Samsung Electronics understøtter ABB's vision om at forbinde hele bygninger med åbne løsninger og at give kunderne indsigt i det samlede energiforbrug, herunder elementer som opladning af elbiler. Det minimerer ikke blot CO2-fodaftrykket fra bygningen, men giver også en problemfri og engagerende brugeroplevelse."

Sideløbende med de automatiserede løsninger til hjemmet planlægger de to virksomheder at udvide samarbejdet mellem Samsung Electronics‘ varme-, ventilations- og klimaanlægsprodukter (HVAC) og rumkontrolsystemer med variabel kølemiddelstrøm (VRF) og ABB's HVAC-kontrolsystem til kommercielle bygninger og bebyggelser med flere boliger.

Chanwoo Park, leder af IoT Business hos Samsung Electronics, sagde: "Den enkelhed, der ligger i, at blot to leverandører går sammen på denne måde, gør det lettere for byggefirmaer og ejendomsudviklere at gennemføre projekter for intelligente bygninger. Ved eftermontering af eksisterende bygninger eller nye anlæg med en enkelt kilde til løsninger kan de være sikre på, at produkterne vil blive integreret og fungere problemfrit sammen. Det forbedrer også eftersalgsoplevelsen, fordi der kun er én platform for hele systemet."

Hvis du vil vide mere om produkter og løsninger fra ABB og Samsung, kan du se ABB-free@home®, ABB i-bus® KNX og Samsung Electronics.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden redefinerer verdenen af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system LSI, støberi og LED-løsninger. Du kan få de seneste nyheder i Samsungs nyhedsrum på news.samsung.com.

ABB er en førende global teknologivirksomhed, der styrker omstillingen af samfundet og industrien for at opnå en mere produktiv og bæredygtig fremtid. Ved at forbinde software med porteføljen af elektrificeringsprodukter, robotter, automation, motorer og frekvensomformere, løfter ABB de teknologiske grænser op til nye højder. ABB’s succes bygger på mere end 130 års ekspertise og drives af 105.000 dygtige medarbejdere i over 100 lande.

[1] https://architecture2030.org/why-the-building-sector/

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp