ABB på Hannover Messe 2020

Morgendagens industri presenteres 20.-24. april.

Temaet for årets Hannover Messe er industriell omstilling (“Industrial Transformation”). Vårt teknologilederskap hjelper ABB med å drive den digitale omstillingen av industrien med et bredt spekter av banebrytende produkter, systemer og løsninger.

Som en del av utstillingen vår på stand A35 i hall 11, viser vi utallige digitale løsninger fra vårt spekter av ABB Ability ™ -produkter og tjenester som praktisk talt dekker alle bransjer. Denne porteføljen hjelper oss med å samle bransjekunnskap, teknologiledelse og digital ekspertise. Vi samarbeider med markedsledere som Microsoft, HPE, Ericsson og IBM for å hjelpe deg med å møte dagens utfordringer og vi vil demonstrere skreddersydde løsninger.

Et av fokusene på ABBs stand vil være våre roboter og styringssystemer i "Framtidens fabrikk". Vi viser hvor fleksibel og dynamisk automatisering kan være, hvordan frekvensomformere, motorer og systemer kan bidra til energiledelse ved å øke produktiviteten og effektiviteten til systemer og komplekse industrielle anlegg, og hvordan smarte sensorer og kunstig intelligens driver den digitale omstillingen.

Du kan kjøre noen runder i ABB Formel E-simulatoren og delta trekningen om å vinne billetter til ABB Formel E-løpet i Berlin (21. juni).

Finn ut mer og få gratis billetter til Hannover Messe her.

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp