ABB deltar på elbilsmässan eCarExpo

ABB deltar på elbilsmässan eCarExpo

Den 3-5 februari deltar ABB på eCarExpo på Friends Arena i Stockholm. Vi visar upp produkter som passar både för hemmaladdning, för företag och för publik laddning. Nytt för i år är att ABB även laddar provkörningsbilarna som testkörs på mässan.

eCarExpo är en mässa där hela infrastrukturen för elektrifiering av fordonstrafiken visas upp; leverantörer av elfordon, laddinfrastruktur och energibolag som ser till att vi får elektricitet från olika källor. Efter succén i Göteborg i december 2022 hålls nu mässan i Stockholm för att locka besökare även från andra delar av Sverige. Det bjuds också på seminarium, utbildning och inspiration i form av talare från ledande företag och organisationer. 

En spännande del av eCarExpo är eDriveExpo, möjligheten att provköra mängder med olika elbilar från flera olika tillverkare på en och samma plats. Du ges en unik möjlighet att köra INNE i Friends Arena, på en inomhusbana runt fotbollsplanen/mässhallen. Vissa bilmodeller finns tillgängliga för provkörning utomhus. 

"Det är en interaktiv mässa som ger dig som besökare möjlighet att provköra flera av marknadens hetaste elbilar på plats. ABB är med som laddpartner och med laddboxen Terra AC laddar vi provkörningsbilarna i en av hallarna vilket känns jätteroligt", säger Markus Holmén, säljchef på ABB E-mobility i Sverige. 

I ABB:s monter får du lära dig mer om produkter och lösningar för laddning av elbilar och tunga elfordon. Kom och titta på Terra 360, världens snabbaste helintegrerade laddare, som lyser upp mässhallen med sina interaktiva ledslingor. Vi visar även vår smarta laddbox Terra AC iklädd olika kostymer - nu kan du nämligen själv välja hur designen på din laddbox ska se ut. 

Tid och plats

  • Branschdag 3 februari: 08.30 - 17.00
  • Publik dag 4 februari: 10.00 - 17.00
  • Publik dag 5 februari: 10.00 - 16.00
  • Plats: Friends Arena, Stockholm
  • Köp biljett här: https://ecarexpo.se/biljetter-sthlm/ 

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp