I en verden, hvor Industri 4.0 og Internet of Things (IoT) bliver stadig mere udbredt, er det afgørende at forstå og adressere truslen fra cyberangreb. Industrielle automatiserings- og kontrolsystemer er ikke undtaget fra denne risiko. Med ABB’s AC500 PLC-serie sikrer du dig et stærkt redskab, når det drejer sig om cybersikkerhed. Både i form af certificeringer og vedvarende teknologiske forbedringer.

Har du brug for support?

Hvorfor er cybersikkerhed vigtig?

Flere forbundne enheder:
Med flere og flere enheder, der er forbundet til netværket, er det lettere for hackere at finde sårbarheder og udnytte dem. PLC’er er ofte en del af større systemer og kan være potentielle mål for cyberangreb.

Industrielle konsekvenser:
Et vellykket cyberangreb på en PLC kan have alvorlige konsekvenser for dine industrielle processer. Det kan føre til produktionsafbrydelser, kvalitetsproblemer eller endda farlige situationer.

Regulatoriske krav:
Mange brancher er underlagt strenge sikkerhedsstandarder og lovgivning. At beskytte dine PLC’er mod cyberangreb er ikke kun en god praksis, men også et lovkrav.


Hvordan kan AC500 løse jeres sikkerhedsudfordringer?

ABB tager alle nødvendige skridt til løbende at forbedre sikkerheden i sine PLC. Disse foranstaltninger følger almindeligt accepterede industristandarder og -praksisser og omfatter, hvor det er teknisk muligt: 

IEC 62443-certificering: AC500 V3 og AC500-eCo V3 CPU-controllerfamilien er certificeret af TÜV SÜD i henhold til IEC 62443-4-2:2019-standarden. Dette bekræfter, at PLC opfylder sikkerhedskravene for komponenter.

Tekniske sikkerhedskrav: AC500 PLC’er opfylder tekniske sikkerhedskrav, herunder kryptografiske værktøjer, understøttede sikre protokoller og Achilles-testning.

 

ABB_picto_48x48_06_pc_app_0227-Small (1)

Test af robusthed
herunder fuzzing
og flooding

ABB_picto_48x48_06_pc_warning_0234-Small (1)

Sårbarhedsscanning
for kendte sårbarheder
og udnyttelser

ABB_picto_48x48_06_pc_safety_0232-Small (2)

Sikkerhedstest
herunder statisk kodeanalyse
eller analyse af binær kode

Lær at krypter kommunikation med AC500 PLC

Husk at hold dig opdateret!

Vi anbefaler på det kraftigste, at al software, firmware, biblioteker og applikationer holdes opdateret ved hjælp af de nyeste firmware- og softwareopdateringer for at holde dit system og miljø sikkert.

TÜV SÜD certification ifølge IEC 62443

Vi er glade for at kunne meddele, at TÜV SÜD har certificeret:

  • ABB AG's afdeling i Heidelberg i overensstemmelse med IEC 62443-4-1:2018-standarden (Secure Product Development Lifecycle). Dette bekræfter, at ABB udvikler secure-by-design-produkter i overensstemmelse med IEC 62443-4-1-processen.

  • AC500-produktet i overensstemmelse med IEC 62443-4-2:2019-standarden (Sikkerhed for industrielle automatiseringskomponenter). Dette bekræfter opfyldelsen af de sikkerhedskrav, der er defineret i IEC 62443-4-2, og det respektive sikkerhedsniveau for AC500 PLC.

Design af sikre automationssystemer

Design af et automatiseringssystem bør følge IEC 62443-3-3-standarden. Denne standard beskriver de krav, der skal opfyldes af det samlede automatiseringssystem.

En risiko- og trusselsanalyse af det planlagte automatiseringssystem er udgangspunktet for den sikre planlægningsproces. IEC 62443-4-2-certificeringen af AC500 PLC understøtter processen, da denne komponent leverer de nødvendige sikkerhedsfunktioner.

Vil du vide mere?

  • Kontakt os

    Indsend din forespørgsel og vi vil kontakte dig

    Kontakt os
Select region / language