PLC til automation

ABB tilbyder PLC enheder til automation og kan levere løsninger med høj ydeevne og fleksibilitet, der effektivt kan implementeres inden for forskellige industrier og applikationer. Herunder vandbehandling, infrastruktur i bygninger, datacentre, bæredygtig energi, maskinautomatisering, materialehåndtering, marine og meget mere.

Effektiv processtyring til alle typer applikationer

ABB tilbyder et omfattende udvalg af skalerbare PLC'er og robuste HMI-kontrolpaneler. Siden lanceringen har AC500 PLC-platformen opnået betydelig brancheanerkendelse for at levere høj ydeevne, kvalitet og pålidelighed.

Omfattende rækkevidde
• ABB leverer skalerbare, fleksible og effektive serier af komponenter til automatisering for at opfylde alle tænkelige krav i forskellige automatiseringsapplikationer.

Softwarepakke til maskinbyggere
• ABB AbilityTM Automation Builder er den integrerede softwarepakke til maskinbyggere og systemintegratorer, der kræver avanceret produktiv maskine- og systemautomatisering.
• Ved at kombinere de nødvendige værktøjer til konfiguration, programmering, fejlretning og vedligeholdelse af automatiseringsprojekter fra en fælles intuitiv grænseflade adresserer Automation Builder det største enkeltomkostningselement i de fleste af nutidens industrielle automatiseringsprojekter - software.

Programmable Logic Controller (PLC)
• AC500-eCo, AC500, AC500-XC og AC500-S er skalerbare PLC-serier der leverer løsninger til små, mellemstore og avancerede applikationer.
• Vores AC500 PLC-platform tilbyder forskellige præstationsniveauer og er det ideelle valg til høj tilgængelighed, ekstreme miljøer, tilstandsovervågning, bevægelseskontrol eller sikkerhedsløsninger.
• Vores AC500 PLC-platform tilbyder interoperabilitet og kompatibilitet i hardware og software fra kompakte PLC'er til high-end og sikkerheds-PLC'er.

Kontrolpaneler
• CP600-eCo, CP600 og CP600-Pro kontrolpaneler, i kombination med PB610 Panel Builder 600, tilbyder en bred vifte af funktioner og funktionaliteter.
• ABB-kontrolpaneler er kendetegnet ved deres robusthed og nemme brugervenlighed, da alle relevante oplysninger fra produktionsanlæg og maskiner kan tilgås med et enkelt tryk.

Vil du være på forkant med udviklingen inden for PLC Automation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den nyeste viden og modtag invitationer til events og messer.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du brug for support?

Vores PLC enheder

Aktuelt

Populære links

Relaterede produkter

Select region / language