PLC

Det ideelle valg til nem automation

De skalerbare PLC-serier AC500, AC500-eCo, AC500-S og AC500-XC tilbyder løsninger til små, mellemstore og avancerede applikationer. Vores AC500 PLC-platform tilbyder forskellige ydelsesniveauer og er det ideelle valg til ekstreme miljøer, tilstandsovervågning, bevægelsesstyring eller sikkerhedsløsninger.

Vores AC500 PLC-platform tilbyder interoperabilitet og kompatibilitet i hardware og software fra kompakte PLC'er op til high end- og sikkerheds-PLC'er.

AC500

Vores kraftfulde PLC med en bred vifte af muligheder inden for ydeevne, kommunikation og I/O til industrielle applikationer. Det ideelle valg til højhastighedsmaskiner, komplekse- og netværksløsninger.

AC500-eCo

Denne kompakte PLC tilbyder optimalt egnede fleksible og økonomiske konfigurationer til automatiseringsløsninger i mindre applikationer.

AC500-S

Denne sikkerheds PLC (SIL3, PL e) er designet til sikkerhedsapplikationer inden for fabriks-, maskin- eller procesautomatisering. Det ideelle valg til at implementere og administrere komplekse sikkerhedsløsninger.

AC500-XC

PLC-variant til ekstreme forhold på AC500-platformen med udvidet driftstemperatur, immunitet over for vibrationer og farlige gasser, til brug i højder og i fugtige miljøer.

Se vores PLC'er

Relaterede links

Loading documents
Select region / language